Хайди Трайер
Кармата в хороскопа

Автор
Хайди Трайер
Заглавие
Кармата в хороскопа
Подзаглавие
Пътища към творческата сила
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Езотерика и астрология
Преводач
Светослав Коев
Година на превод
2006
Редактор
Светлана Тилкова — Алена
Художник
Арос дизайн
Коректор
Уляна Петкова
Компютърна обработка
Венцислав Янев
Предпечатна подготовка
„Томес ГЛТК“ ООД
Издател
Издателска къща Арос
Град на издателя
София
Година на издаване
2007
Печат
„Хермес прес“ ЕООД
Носител
хартия
Печатни коли
17
Формат
60×90/8
Брой страници
272
Подвързия
мека
Цена
9,80
ISBN
978-954-9873-08-5
УДК
133.52, 214
Анотация

Хайди Трайер е родена през 1943 година. Член е на Германското дружество на астролозите и е ръководител на Центъра за обучение по астрология в Кьолн.
От 1974 година тя съветва хората как да променят към по-добро живота си чрез своите астрологични знания. Нейният опит в тази област и проучванита й, свързани с кармата, където обект на първоначалното тълкуване са собствената й Съдба и карма, са причината да напише книгата „Кармата в хороскопа“.
Чрез нея Хайди Трайер дава възможност на професионалните астролози, на любителите и на любознателните, които се интересуват от астрология и карма, да се запознаят с един по-различен прочит на темата за кодираното от звездите знание за човека.
Книгата ви позволява да се задълбочите в тълкуването на всички фактори, оказващи влияние при анализиране на хороскопа от гледна точка на кармата. Тя е предназначена за всеки, който иска да развие кармичните си заложби и да разкрие своята скрита същност. Предназначена е за смелите хора, които няма да допуснат страховете им от кармичните предопределения да прекършат техния естествен път на развитие. Ще им помогне да осъзнаят причините за своята неувереност и да разчупят привидно неразрушимите стени, изградени от тази неувереност. Важно е осъзнаването, че зад страховитите стени се крият невероятните възможности и необятните висоти, до които Съдбата ни дава шанс да достигнем, за да бъдем не само материално, но и духовно богати.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Heidi Treier
Karma im Horoskop: Wege zur schöpferischen Kraft (1999)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2