Джой Филдинг
Сърцеразбивачки

Автор
Джой Филдинг
Заглавие
Сърцеразбивачки
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Преводач
Снежинка Вакрилова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2007
Редактор
Весела Люцканова
Художник
Валентин Киров
Издател
Издателство Весела Люцканова
Град на издателя
София
Година на издаване
2007
Печат
Инвестпрес АД
Носител
хартия
Печатни коли
28
Формат
84×108/32
Брой страници
448
Подвързия
мека
Цена
12 лв.
ISBN
978-954-311-060-5
УДК
820(71)-312.4
Анотация

„Ню Йорк Таймс“ ни предлага поредния смразяващ трилър на световноизвестната авторка на бестселъри Джой Фийлдинг за един идеален малък град и за убиеца, решен да лови своите жертви сред неговите тийнейджърки.
Добре дошли в Торънс, Флорида. Население: 4160. Малък град, чиито жители живеят удобно, без да заключват вратите си и пускат децата си да играят сами навън. Това е също градът, който Сенди Кросби, учителка по английски в гимназията и майка на двама тийнейджъри, сега нарича свой дом, благодарение на своя неверен съпруг, преместил семейството си от Ню Йорк, само за да живее по-близо до жената, с която тайно се е запознал по Интернет. Когато тялото на най-популярното момиче в гимназията „Торънс хай“ е намерено погребано в плитък гроб сред блатата, всеки в уютното градче става заподозрян. Изведнъж не особено щастливият шериф трябва да нагази в мрачните дълбини на иначе сияйната си юрисдикция, за да намери убиеца. Когато броят на труповете стига до три, Сенди ще трябва да направи всичко по силите си, за да предпази семейството си и да открие нападателя, преди да е станало твърде късно.

Прескачайки от смразяващите записки в дневника на хладнокръвния убиец към пикантните скандали на живота в малкия град, „Сърцеразбивачки“ се оказва най-интригуващия съспенс роман на Джой Фийлдинг.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Joy Fielding
Heartstopper (2007)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2