д-р Уейн Дайър
Истинска магия
Промени

Silverkata ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Анотация
Когато си мислим за магия, обикновено си представяме човек с черна мантия, който с елегантен жест изважда от джоба си жив гълъб или разрязва на две скритата в дървен сандък асистентка. Но има и друг вид магия - ИСТИНСКАТА МАГИЯ - която може да обогати живота ви.
Според д-р Уейн Дайър ИСТИНСКАТА МАГИЯ означава да създаваш чудеса всеки ден. Да се откажеш от цигарите и алкохола, да постигнеш изключителна професионална изява или да изградиш щастлива лична връзка - това са истински чудеса, надхвърлящи ограниченията, които сами си поставяме.
В "Истинска магия" д-р Дайър ни учи как да постигаме по-висша степен на съзнание. Най-напред ни кара да си представим кое ни прави щастливи, а после ни предлага конкретни стратегии как да го осъществим. Във всеки аспект на индивидуалния ни живот - телесно здраве, финанси, интимни взаимоотношения, личностно израстване - винаги има място за чудеса. С помощта на д-р Дайър всеки един от нас може да се превърне в чудотворец.
Когато си мислим за магия, обикновено си представяме човек с черна мантия, който с елегантен жест изважда от джоба си жив гълъб или разрязва на две скритата в дървен сандък асистентка. Но има и друг вид магия — ИСТИНСКАТА МАГИЯ — която може да обогати живота ви.

Според д-р Уейн Дайър ИСТИНСКАТА МАГИЯ означава да създаваш чудеса всеки ден. Да се откажеш от цигарите и алкохола, да постигнеш изключителна професионална изява или да изградиш щастлива лична връзка — това са истински чудеса, надхвърлящи ограниченията, които сами си поставяме.

В „Истинска магия“ д-р Дайър ни учи как да постигаме по-висша степен на съзнание. Най-напред ни кара да си представим кое ни прави щастливи, а после ни предлага конкретни стратегии как да го осъществим. Във всеки аспект на индивидуалния ни живот — телесно здраве, финанси, интимни взаимоотношения, личностно израстване — винаги има място за чудеса. С помощта на д-р Дайър всеки един от нас може да се превърне в чудотворец.
Издателска поредица
Серия „Познай себе си“
Познай себе си
Бележки
Празни страници: 2, 8, 10
Издател
Издателска къща „Кибеа“
Кибеа
Адрес на издателя
жк. „Люлин“, бл. , вх. Ж, ап/
Silverkata ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Жанр
Приложна психология; Психотерапия и здравни консултации; Психология
Категория
···················· Приложна психология
УДК
159.923(035); 159.913(035)
Тип
роман
научнопопулярен текст
Националност
американска
американска (не е указано)
К
133-56a0a9f550a75.jpg
ЗК
133-56a0a9f553c02.jpg
Nb Scans
0
12
Поредност на изданието
първо
първо (не е указано)
Адрес на издателя
жк. „Люлин“, бл. , вх. Ж, ап/
жк. „Люлин“, бл. , вх. Ж, ап. 144
Silverkata ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Автор
Д-р Уейн Дайър
д-р Уейн Дайър
Nb Scans
12
23
Записът е непълен
1