Промени – Династията Рейвънскар – Барбара Тейлър Бредфорд

ganinka ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Формат
60×90×32
60/90/32
Брой страници
512
Анотация
В един смразяващ зимен ден на 1904 година съдбата на семейство Деравенел се променя завинаги. Когато Сесили Деравенел съобщава на осемнайсетгодишния си син Едуард, че баща му, брат му, чичо му и братовчед му са загинали трагично при пожар, умира и част от него.
Той намира опора в братовчед си Невил Уоткинс, който има сериозни подозрения, че смъртта на близките им не е случайна. Двамата мъже се заричат да открият истината, да отмъстят за убийството и да оглавят търговската империя, узурпирана шейсет години по-рано от прачичото на Едуард.
Амбициозният и решителен Деравенел повежда битка против братовчед си Хенри Грант за господство над семейната империя. Скоро разбира, че Хенри има психическо заболяване и е оставил управлението на своята съпруга Марго — жестока и коварна жена, готова дори на убийство, за да запази властта за своя син.
Над семейството и бизнеса надвисва гибелна заплаха… Власт и пари, страст и изневяра, амбиции и коварство оцветяват драматичната сага, чието действие започва по времето на крал Едуард и Бел епок, на прага на Първата световна война.
К
58fd0fc28933c.jpg
ЗК
58fd0fc289983.jpg
Авторска серия
Домът Деравенел
№ в авторската серия
1
Записът е непълен
1
Адрес на издателя
София 1124, жк „Яворов“, бл. 12-А, вх. II
Цена
12 лв
Оформление на корица
Megachrom
Компютърна обработка
ИК „Бард“ ООД Ленче Шопова
ИК „Бард“ ООД Линче Шопова
vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Автор
Барбара Тейлър Брадфорд
Барбара Тейлър Бредфорд