Джоан Рос
Наследство от лъжи
Промени

vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Брой страници
252
Подвързия
мека
Категория
·········· Любовни романи и повести
УДК
820(73)-31
Тип
роман
Националност
американска
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Legacy of Lies
by Joann Ross
Издателска поредица
Бестселър
Арлекин — Бестселър
Източници
http://www.bg.cobiss.net
Цена
99 лв.
vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Жанр
Любовен роман
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Legacy of Lies
by Joann Ross
Legacy of Lies
by Joann Ross
© 1994
Анотация
Безсъмненият талант и случайността ще отведат Александра Лайънс в Париж, в света на висшата мода. След време нейната звезда ще заблести и в Холивуд като моделиер на костюмите на нашумели филмови продукции.
Страстта ще я хвърли в прегръдките на Закари Девъро — милионер, спечелил състояние, управлявайки империята от магазини „Лордс“, един отчаян мъж, попаднал в безмилостните мрежи на нещастен брак.
Невъобразим скандал разтърсва живота й, когато Елинор Лорд, глава на могъща фамилия, е обхваната от налудничавата идея да докаже, че миналото на Александра е белязано с тайната на едно отвличане и убийство. Дали мистериозното наследство, което очаква Александра, не е наследство от лъжи?

Миналото нахлува в техния живот и го променя безвъзвратно…

Александра
Покрусена от предателството и падението на човек, когото дълбоко уважава, тя открива истинската любов само за да разбере, че целият й досегашен живот е изграден върху лъжливи представи…

Закари
Бедняк от блатистите райони на Луизиана, той прави шеметна кариера, но е допуснал фаталната грешка да сключи брак с жена, прекалено непочтена и покварена, за да се изтръгне от ноктите й…

Миранда
Постигнала заветната си цел да стане съсобственик на империята от магазини „Лордс“, тя би прелъстявала, лъгала, би продала дори душата си на дявола, за да задържи плячката…

Елинор
Почти трийсет години тя е търсила едно отвлечено момиченце и сега, когато е сигурна, че го е намерила, е на път да узнае ужасяващата истина за убийството на своя син.
Информация за автора
Авторка на повече от петдесет романа, Джоан Рос написва първия си разказ — трогателна история за две влюбени патици, когато била само на седем години. Днес книгите й са издадени в над шест милионен тираж в двадесет и осем страни.
Поредност на изданието
първо (не е указано)
№ в Моята библиотека
8216
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Език, от който е преведено
Английски
английски
К
1945-5922cd947481d.jpg