Стефани Майър, Ким Харисън, Мег Кабът, Лорън Миракъл, Мишел Джафи
Абитуриентски балове в ада
Промени

vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Брой страници
264
Подвързия
мека
Тип
сборник новели
Националност
американска
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Prom Nights from Hell (Short Stories from Hell)
by Meg Cabot, Kim Harrison, Michele Jaffe, Stephenie Meyer, Lauren Myracle
Информация за автора
Стефани Майър
Автор на бестселър поредицата „Здрач“ и на „Домакинът“. Завършила английска литература в университета Бригам Йънг и живее със съпруга си и тримата си сина в Аризона.

Ким Харисън
Оглавява класацията на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ с „Умреш ли, почваш да внимаваш“, „Мъртвата вещица идва“, „Добрият, лошият и вампирът“, „Всякак, освен мъртъв“ и „Шепа талисмани“. Когато не обикаля магазините в търсене на добра музика, добър шоколад и секси ботуши, Ким работи упорито върху следващия си роман.

Мег Кабът
Автор на бестселърите от поредицата „Дневниците на принцесата“. Сред другите й книги за тийнейджъри са „Въздухар“, „Да бъдеш Ники“, серията „Медиатор“, поредицата „1-800-къде-си“, „Шийн идол“, „Гимназията Авалон“, „Кутсуз“ и „Как да бъдеш популярна“.

Лорън Миракъл
Автор на много романи за юноши и младежи, включително „Как да бъдеш лош“, „Блаженство“, „Римува се с вещици“, и оглавилите класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс „TTYL, TTFN“ и „L8R, G8R“. Живее със семейството си в Колорадо.

Мишел Джафи
Автор на „Лошо коте“, „Коте, коте“ и на няколко романа за възрастни, включително трилърите „Лошо момиче“ и „Любовник“. Родена в Лос Анжелис, Калифорния, сега Мишел живее в Ню Йорк Сити.
Печатни коли
16,5
Цена
11,99 лв.
№ в Моята библиотека
8572