Майли Сайръс
Мечти по ноти

Автор
Майли Сайръс
Заглавие
Мечти по ноти
Националност
Американска
Език
български
Категория
Детска литература

Преводач
Анна Стоева
Език, от който е преведено
Английски
Година на превод
2010
Редактор
Адриана Павлова

Издател
„Егмонт България“
Град на издателя
София
Година на издаване
2010
Адрес на издателя
ул. „Христо Белчев“ 21
Печатница
„Лито Балкан“ АД

Носител
хартия
Брой страници
282
Цена
9,90

ISBN
978-954-27-0415-7

Анотация
„Мечтите, които таиш за своето бъдеще, са всичко онова, което сънуваш нощем. Те са винаги в ума ти. Те са онова, към което те тегли сърцето. Те те карат да вървиш напред.“

Майли Сайръс се изстрелва до висините на суперзвезда с шеметна скорост. Още преди да се усети, тя постига феноменален успех както на телевизионния екран, така и на сцената. До не много отдавна тя води най-обикновен живот във ферма в щата Тенеси и времето й е запълнено с обичайните ежедневни задължения вкъщи и в училище и с репетиции на мажоретния състав. А сега времето й е наситено с концерти, телевизионни и филмови продукции, фотосесии.

Бързо постигнатият успех и слава обаче не замайват главата на момичето, израснало в малко градче в американския Юг. Тя остава вярна на корените си и може би тъкмо това й дава сили. „Мечти по ноти“ е вълнуваща, искрена и често украсена с хумор история за порастването на едно момиче — няма значение, че момичето е знаменитост. Разказът на Майли обхваща изживените неприятни моменти като тормоза от нейни съученички, до върховите мигове по време на кастинга за ролята на Хана Монтана и първата любов, въвеждайки читателите в нейния свят.

Тази книга е наистина уникален поглед към личния свят на една от най-големите и ярки звезди на нашето време, която не се бои нито да погледне назад, нито да продължи напред и да изживее мечтите си.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Чужди рафтове
...

Корици 2