Спасимир Игнатов, Сикамор Брайт, Майкъл Майндкрайм
Призвание герой! Сборник книги-игри: 2

Автор
Спасимир Игнатов, Сикамор Брайт, Майкъл Майндкрайм
Заглавие
Призвание герой! Сборник книги-игри: 2
Издателска поредица
Призвание герой! №2
Тип
сборник
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Книги игри
Жанр
фентъзи

Редактор
Юри Иванов, Петър Петров
Художник на илюстрациите
Станислав Андреев, Георги Мишков, Антон Тончев
Коректор
Юри Иванов
Оформление
Георги Миндизов

Издател
БГ книга, Сдружение „Книги-игри“
Град на издателя
София
Година на издаване
2013
Адрес на издателя
кв. Дружба 1, ул. „Пор. Христо Топракчиев“ 11

Носител
хартия
Печатни коли
27
Формат
60×90/16
Брой страници
428
Подвързия
мека
Цена
14.99 лв.

ISBN
978-954-8628-77-8

Анотация
Вече можете да се сдобиете с втори брой на сборника с книги-игри „Призвание герой“ — по-голям, илюстрован и със също толкова интересни приключения на цели 428 страници / 803 епизода:
Търси се герой! Да бъде хитър като гоблин, доблестен пълководец и с цяла тайфа верни приятели зад гърба си!
Читателю, отново те очакват ТРИ приключения, в които няма да си страничен наблюдател, а от твоите решения ще зависи дали ще се справиш успешно със задачите или ще намериш гибелта си!
Майкъл Майндкрайм се завръща с „Отново заедно“!
История от истинския свят, в която четирима млади мъже се изправят пред предизвикателствата на съвременния живот. Ти трябва да им помогнеш да преодолеят многобройните трудности, с които ще се сблъскат в един необикновен и изпълнен с важни събития ден. Наградата е страхотна вечер, прекарана в игри с приятелите от детинство!
Бойни дирижабли! Гоблини-десантчици! Елфи, джуджета, хора и прочие бледокожа сволоч! Какво повече е нужно на един въздушен капитан? Стига си гадал! Влез в кожата на един от трима възможни герои и поведи елитния си (предимно трезвен, бегло квалифициран и спорно дисциплиниран) екипаж от въздушни десантчици в набег към сърцето на Човешката империя. Някъде там дезертьорът Гугрих се укрива на борда на присвоения „Дракон“ — гордостта на гоблинското въздухоплаване — и само ти можеш да му налееш акъл в тъпата кратуна! В небето на Нария ще се разрази напрегната и рискована игра на котка и мишка… само дето не е сигурно коя от двете е твоята роля. Ако куражът ти надхвърля чувството за самосъхранение, има един начин да разбереш — опъвай платната и пълен напред, в „Да намериш Дракон“! Очакват те над 270 епизода!
Издигнал се до предводител на Безименния народ, сега Непокор трябва да обедини останалите народи на Грешната земя около каузата си — сриване на деспотичния Мрак със земята! Уви, на полето на дипломацията никога не е толкова просто, колкото на бойното поле. Ще ти се наложи да преговаряш с арогантни водачи, да се сражаваш с решителни противници и да смажеш предателите, сеещи разкол в собствените ти редици. А дори и най-великите майстори на меча са безсилни пред нож в гърба…
Ще са ти нужни съобразителност, знания и сила, ако искаш да привлечеш съюзници и да получиш възмездие. Провалът е равностоен на смърт; успехът ти ще изличи завинаги тираните от Мрак, а от спомена за тях ще останат само „Прах и сол“.
И така, читателю, въоръжи се с цялата си смелост и се приготви отново да бъдеш ГЕРОЙ!
Съдържание
От редакторите . . . 3
Какво е книга-игра и как се чете и играе . . . 4
Да намериш дракон
по Полетът на Грифона
Спасимир Игнатов . . . 6
Приказки от грешната земя
Прах и сол
Сикамор Брайт . . . 178
Отново заедно
Майкъл Майндкрайм . . . 318
Интервю с Джордж М. Джордж . . . 424

Въведено от
cattiva2511
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Издателства Блогове
...

Корици 3