Пол Харингтън
Тайната за тийнейджъри

Автор
Пол Харингтън
Заглавие
Тайната за тийнейджъри
Език
български
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание

Преводач
Снежана Милева
Година на превод
2010

Издател
Изток-Запад
Град на издателя
София
Година на издаване
2010

Носител
хартия
Брой страници
180
Подвързия
твърда
Цена
18 лв.
С илюстрации
да

ISBN
978-954-321-630-7

Анотация
Желана, потулвана, крадена и заменяна срещу много пари, тази велика Тайна е владяна от малцина, живели в древността — фараони, императори, философи и крале, — а по-късно е разкрита от учените, изобретателите и индустриалците. Сега я знаят днешните величия — филмови звезди, поппевци, прочути писатели и спортни герои.

Това е Тайната, увлякла цял свят и променила живота на хората. Тайната, която буди мечтите ти и ти помага да ги постигнеш. Тайната, да живееш пълноценно и да бъдеш силен. Тайната, която да ти помага в училище и в целият ти живот като тийнейджър от двайсет и първи век. Това е Тайната за ТЕБ САМИЯ!

И С КАКВО МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ТЯ?

Ако имаш мечта, тайна амбиция, цел, която искаш да постигнеш с цялото си сърце, но нямаш представа как до успееш, „Тайната за тийнейджъри“ е точно за теб. Тайната вече е показала на милиони хора по света да променят живота си и да сбъднат мечтите си. Ти също можеш да го направиш.

Тайната ти дава силата да получиш онова, което желаеш, и да станеш такъв, какъвто искаш. Богатство, успех, щастие в любовта, по-добро здраве и самочувствие — всичко, което желаеш от сърце, вече е напълно постижимо.

Трябва само да откриеш Тайната.
Информация за автора
Като продуцент на филма „Тайната“ Харингтън научава принципите й направо от Ронда Бърн, авторката на книгата „Тайната“. И това не само преобразява неговия живот, но и му дава възможност да прочете десетки хиляди писма от хора по целия свят, които са използвали Тайната, за да постигнат мечтания живот.
Но не друг, а дъщерята на Пол, която е тийнейджърка, го вдъхновява да напише тази книга, в която излага всичко, което е научил, така, че да бъде понятно и полезно за нейните връстници.

С „Тайната за тийнейджъри“ Пол иска да помогне на тийнейджърите по цял свят да разберат, че разполагат със сила, с която могат да направляват съдбата си, да бъдат уверени и да сътворят собствения си живот!
Съдържание
БЛАГОДАРНОСТИ        

ВЪВЕДЕНИЕ…        1

РАЗБУЛВАНЕ НА ТАЙНАТА… 4

ОПРОСТЯВАНЕ НА ТАЙНАТА… 24

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ТАЙНАТА… 40

МОГЪЩИ ПОХВАТИ… 54

ТАЙНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРИТЕ…        72

ТАЙНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МЕЖДУЛИЧНОСТНИТЕ ВРЪЗКИ… 88

ТАЙНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗДРАВЕТО… 108

ТАЙНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА СВЕТА… 130

ТАЙНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕБ… 148

ТАЙНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЖИВОТА…        168
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Copyright 2009 by TS Production LLC, through TS Lld., Luxenbourg Brunch

Въведено от
vog
Създадено на
Обновено на

...

Корици 4