Промени – Плячката – Андрю Фукуда

ventcis ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Подзаглавие
Втора книга от поредицата „Ловът“
ventcis ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Бележки
Втора книга от поредицата „Ловът“.
ventcis ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Авторска серия
Ловът
№ в авторската серия
2
Източници
Авторска серия: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%8E_%D0%A4%D1%83%D0%BA%D1%83%D0%B4%D0%B0#.D0.A1.D0.B5.D1.80.D0.B8.D1.8F_.E2.80.9E.D0.9B.D0.BE.D0.B2.D1.8A.D1.82.E2.80.9C_.28Hunt.29
vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Преводач
Надя Баева
Година на превод
2013
Тип
роман
Националност
американска
Бележки за изданието, от което е направен преводът
The Prey
© 2013 by Andrew Fukuda
Анотация
За Джийн и останалите хора — или хепъри — смъртта е винаги на секунди разстояние. Преследвани от обществото, те трябва да открият начин да оцелеят в Пустошта и да се изплъзнат на лакомите хищници, преследващи ги в мрака. Ала те не са единствените, които са по петите на Джийн. Той е преследван от мисълта за момичето, което е оставил, и от зараждащите се чувства към Сиси — човешкото момиче редом с него.
Когато откриват убежище при хора, живеещи високо в планината, Джийн и приятелите му вярват, че най-после са в безопасност. Ръководена от изънредно потайни старейшини, тази цивилизация поражда у тях много въпроси. В нея са наложени строги правила на поведение, налагащи сурови наказания на провинилите се, никъде не се мяркат млади мъже. Джийн започва да се пита дали светът, в който са попаднали, не е също тъй подвластен на злото като онзи, който са напуснали. Съществуването им в убежището е все повече подложено на риск, а това още повече го сближава със Сиси. В един свят, изпълнен с насилие, всеки има само другия… ако успеят да оцелеят.
Информация за автора
Андрю Фукуда е роден в Манхатън и отрасъл в Хонконг. Сега живее в Лонг Айлънд, Ню Йорк. След като получава бакалавърска степен по история в университета Корнел, Фукуда започва работа в криминалната съдебна система в Ню Йорк. Днес се занимава изцяло с писателска дейност.
Поредност на изданието
първо
Издател
Orange books
Град на издателя
София
Година на издаване
201
Цена
15,90 лв.
Оформление на корица
Силвия Иванова
vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Теми
Вампири
Категория
···················· Фентъзи
УДК
820(73)-312.9
ISBN
978-619-171-006-5
Други полета
Orange books, запазена марка на Еспо Груп ООД, гр. София
Бележки
Втора книга от поредицата „Ловът“.
Текст след OCR
Андрю Фукуда е роден в Манхатън и отраснал в Хонконг. Сега живее в Лонг Айлънд, Ню Йорк. След като получава бакалавърска степен по история в университета Корнел, Фукуда започва работа в криминалната съдебна система в Ню Йорк. Днес се занимава изцяло с писателска дейност.

За Джийн и останалите хора - или хепъри - смъртта е винаги на секунди разстояние. Преследвани от обществото, те трябва да открият начин да оцелеят в Пустошта и да се изплъзнат на лакомите хищници, преследващи ги в мрака. Ала те не са единствените, които са по петите на Джийн. Той е преследван от мисълта за момичето, което е оставил, и от зараждащите се чувства към Сиси - човешкото момиче редом с него.
Когато откриват убежище при хора, живеещи високо в планината, Джийн и приятелите му вярват, че са в безопасност. Ръководена от извънредно потайни старейшини, тази цивилизация поражда у тях много въпроси. В нея са наложени строги правила на поведение, налагащи сурови наказания на провинилите се. Джийн започва да се пита дали светът, в който са попаднали, не е също тъй подвластен на злото като онзи, който са напуснали. Съществуването им в убежището е все повече подложено на риск, а това още повече го сближава със Сиси. В един свят, изпълнен с насилие, всеки има само другия... ако успеят да оцелеят.


The Prey
Andrew Fukuda
Copyright © 2013

© Надя Баева, превод, 2013
© Силвия Иванова, графичен дизайн корица, 2013
© Orange Books, 2013
Запазена марка на Еспо Груп ООД, гр. София
ISBN: 978-619-171-006-5

АНДРЮ фУКУДА
ПЛЯЧКАТА
София, 2013
0 range books
Плячката
Андрю фукуда
Американска, първо издание
Преводач: Надя Баева
Редактор: Николета Савова
Предпечатна подготовка: Силвия Иванова

Печатница: Дедракс
Печатни коли: 21

Издава: Orange Books
гр. София, ул. Граф Игнатиев 18
E-mail: [email protected]
Записът е непълен
1
Причина защо е непълен
Има само сканове
Печатница
Дедракс
Печатни коли
21
Година на издаване
201
2013
Адрес на издателя
ул. Граф Игнатиев 18
Редактор
Николета Савова
Предпечатна подготовка
Силвия Иванова
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
№ в Моята библиотека
8899
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Издател
Orange books
Orange Books