Сали Пачолок, д-р Джефри Стюарт
А дали не е B12?

Записът е непълен.

Автор
Сали Пачолок, д-р Джефри Стюарт
Заглавие
А дали не е B12?
Подзаглавие
Епидемия от погрешни диагнози
Второ подзаглавие
Неконвенционалният класически труд, спасяващ животи
Издателска поредица
Серия здраве
Език
български
Категория
Медицина
Жанр
Научна, образователна и техническа литература
Теми
Наука, технологии, образование

Език, от който е преведено
Английски
Година на превод
2016
Съставител
Сали Пачолок, д-р Джефри Стюарт
Редактор
Светла Лазарова
Консултант
д-р Мария Папазова
Оформление
Красимира Деспотова

Издател
Кибеа
Град на издателя
София
Година на издаване
2016

Носител
хартия
Брой страници
392
Подвързия
Мека
Цена
18,00
С илюстрации
да

ISBN
954-474-743-5

Анотация
Ако вие или вашите близки страдате от болест на Алцхаймер, деменция, множествена склероза, аутизъм, депресия, умора, психично заболявание, изоставане в развитието, чести падания, проблеми с паметта и лечението не дава резултат, скритата причина може да е дефицитът на витамин B12. Възможно е да се случи във всяка възраст и липсата на лечение да доведе до трайни и осакатяващи неврологични увреждания, въпреки че терапията е евтина.

Сали Пачолок и Джефри Стюарт, дългогодишни медици от сферата на спешната помощ, представят единственият пълен и авторитетен наръчник за дефицита на B12 — „А дали не е B01?“ Настоящото преработено издание, допълнено с най-новите научни изследвания по въпроса, разкрива и дълбоките проблеми в стандартната медицинска практика, и ни съветва как сами да предпазим себе си и близките си от този бич.
Информация за автора
Сали Пачолок, спешна медицинска сестра с 24 годишен опит, завършва с отличие приложни науки, а след това придобива бакалавърска степен за медицинска сестра в Държавния университет „Уейн“. Преди и по време на образованието си работи като спешен медицински техник и парамедик. В здравната система е от общо 32 години, през които помага на хиляди пациенти. Има допълнителна квалификация по кардиопулмонална ресусцитация, обучение на парамедиците, подготовка на медицински сестри и спешна педиатрична помощ и е член на Асоциацията на спешните медицински сестри. През 1985 г., след като редица специалисти не успяват да определят причината за състоянието й, Пачолок сама си поставя диагнозата дефицит на витамин B12, откъдето идва и страстната й мотивация да информира обществеността за опасните последствия от тази тиха, твърде разпространена болест.

д-р Джефри Стюарт има 18 годишен опит в спешната медицина, а също така квалификация за поддържане на живота при травми, кардиопулмонална ресусцитация на възрастни, деца и новородени. Завършил е Чикагския колеж за остеопатична медицина, а подготовката, му обхваща ампутации в полеви условия и деконтаминация на опасни вещества. Участвал е в съвместни тренировки с отряда за бързо реагиране на Детройтското летище. През 1987 г. взема участие в изследване на зрителната кора, проведено от Института по психично здраве в Бетесда, Мериленд, а през 1985 г. — в изследване на метаболизма на холестерола на Университетската болница „Рокфелер“ в Ню Йорк. Член е на Американската асоциация по остеопатична медицина и други професионални организации.
Рекламни коментари
Препоръчвам тази книга на специалисти и пациенти.
д-р Килмър Маккъли

С ръка на сърцето мога да кажа, че тази книга спаси живота ми.
читател, Amazon.com

Въведено от
VeGan
Създадено на
Обновено на

...

Сканирани страници