Промени – Жупел за закуска – Тейтъм Флин

Silverkata ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Издателска поредица
Ciela teen
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Формат
13×20×2
84/108/32
Жанр
Детска и юношеска литература; Детско и младежко фентъзи; Роман за деца; Фентъзи
Категория
Художествена литература
···················· Романи и повести за деца
Тип
Роман
роман (не е указано)
Националност
Английска
английска
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
ISBN
978-954-282-115-1
978-954-28-2115-1
Националност
английска
британска
Анотация
Джинкс Д’Явол отново се прибира вкъщи със забележка от училище. Той не е като другите деца, въпреки че влага всички усилия в това да се справя, да бъде нормален. Колкото и да се старае да бъде лош, Джинкс внимава в час, слуша учителите и дори е добър по математика — малко проблемно, когато си най-малкият син на Луцифер. Да не те бива в злините, когато името ти е Д’Явол, е меко казано лоша новина. Отчаян от поредния си провал, Джинкс бяга от Пандемониум — оградения със стена град на насилие и адски мъки, който нарича свой дом. Но тогава попада по следите на заговор, който може да накара целия Ад да се смръзне. С помощта на малкото момиче Томи, попаднала в пъкъла по погрешка, двамата трябва да преодолеят купища неприятности, да избегнат стадо свирепи коне, да намерят пътя в библиотека-лабиринт със скрити капани и да прекосят море от плаващи пясъци, гладни за плът, преди да стигнат до границата между Рая и Ада… Ще успеят ли да спасят населението или балансът между двата свята ще бъде непоправимо счупен?
Джинкс Д’Явол отново се прибира вкъщи със забележка от училище. Той не е като другите деца, въпреки че влага всички усилия в това да се справя, да бъде нормален. Колкото и да се старае да бъде лош, Джинкс внимава в час, слуша учителите и дори е добър по математика — малко проблемно, когато си най-малкият син на Луцифер. Да не те бива в злините, когато името ти е Д’Явол, е меко казано лоша новина.
Отчаян от поредния си провал, Джинкс бяга от Пандемониум — оградения със стена град на насилие и адски мъки, който нарича свой дом. Но тогава попада по следите на заговор, който може да накара целия Ад да се смръзне. С помощта на малкото момиче Томи, попаднала в пъкъла по погрешка, двамата трябва да преодолеят купища неприятности, да избегнат стадо свирепи коне, да намерят пътя в библиотека-лабиринт със скрити капани и да прекосят море от плаващи пясъци, гладни за плът, преди да стигнат до границата между Рая и Ада…
Ще успеят ли да спасят населението или балансът между двата свята ще бъде непоправимо счупен?
К
6776-5b67e158cb180.jpg
ЗК
6776-5b67e158cb50f.jpg
Сканирани страници
Nb Scans
5
9
Печат
печатна база Сиела
Излязла от печат
юни 2016
Печатни коли
14,5
Отговорен редактор
Рия Найденова
Редактор
Милена Братованова
Художник
Стоян Атанасов
Коректор
Милена Братованова
Оформление на корица
Стоян Атанасов
Предпечатна подготовка
Надежда Тошева