Кейт Клейборн
Късметът на начинаещия
Промени

Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Излязла от печат
24.07.2018
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Анотация
Когато три приятелки импулсивно купуват лотариен билет, те изобщо не подозират, че животът им ще се промени, нито, че за всяка от тях най-голямата печалба ще бъде любовта.

Kит Авърин е всичко друго, но не и комарджийка. За нея открай време най-важното е спокойната и сигурна работа в университета и развитието є като учен. Неочакваната печалба от лотарията не променя с нищо ежедневието й, с едно изключение: парите са добре дошли за нуждаещата се от сериозен ремонт къща, която възнамерява да си купи. Работата по къщата ? създава предостатъчно грижи, докато един смущаващо красив, очарователен и решителен корпоративен агент за подбор на персонал не се появява в лабораторията й и успява да си проправи път в сърцето й.

Бен Тъкър с изненада установява, че ученият, когото иска да привлече в „Бомон Матириълс“ е млада жена, при това красива и с остър ум. Да я убеди да приеме високоплатена работа във фирмата, за която работи той, се оказва по-трудно, отколкото е очаквал, но той няма нищо против да вложи повечe време, особено след като му предстои да прекара лятото в родния си град заради злополуката, сполетяла баща му. Ала колкото повече време прекарва там, толкова повече въпроси изникват за собственото му бъдеще и кой ще бъде в него.

Скоро хладното начало между Кит и Бен се превръща в горещо привличане, което не могат да отрекат, и да открият своето щастие в любовта, може да се окаже всичко, което винаги са търсили.
Когато три приятелки импулсивно купуват лотариен билет, те изобщо не подозират, че животът им ще се промени, нито че за всяка от тях най-голямата печалба ще бъде любовта.

Kит Авърин е всичко друго, но не и комарджийка. За нея открай време най-важното е спокойната и сигурна работа в университета и развитието й като учен. Неочакваната печалба от лотарията не променя с нищо ежедневието й, с едно изключение: парите са добре дошли за нуждаещата се от сериозен ремонт къща, която възнамерява да си купи. Работата по къщата й създава предостатъчно грижи, докато един смущаващо красив, очарователен и решителен корпоративен агент за подбор на персонал не се появява в лабораторията й и успява да си проправи път в сърцето й.

Бен Тъкър с изненада установява, че ученият, когото иска да привлече в „Бомон Матириълс“ е млада жена, при това красива и с остър ум. Да я убеди да приеме високоплатена работа във фирмата, за която работи той, се оказва по-трудно, отколкото е очаквал, но той няма нищо против да вложи повече време, особено след като му предстои да прекара лятото в родния си град заради злополуката, сполетяла баща му. Ала колкото повече време прекарва там, толкова повече въпроси изникват за собственото му бъдеще и кой ще бъде в него.

Скоро хладното начало между Кит и Бен се превръща в горещо привличане, което не могат да отрекат, и да открият своето щастие в любовта, може да се окаже всичко, което винаги са търсили.
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Издател
ИК „Ибис“
Ибис