Гийом Мюсо
И след това…

Автор
Гийом Мюсо
Заглавие
И след това…
Тип
роман
Националност
френска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман, Съвременен роман (XXI век), Мистерия, Свръхестествено
Теми
Екранизирано, Мистика, Живот и смърт, Добро и зло, Любов и дълг, Разум и чувства

Преводач
Владимир Атанасов
Език, от който е преведено
френски
Година на превод
2004
Художник
Дима Недялкова-Каприева
Коректор
Мария Вачева-Щърбанова
Компютърна обработка
Румяна Величкова

Издател
Изток-Запад
Град на издателя
София
Година на издаване
2005
Адрес на издателя
ул. „Н. В. Гогол“ №5

Носител
хартия
Дадена за набор/печат
януари 2005
Излязла от печат
януари 2005
Печатни коли
22
Формат
32/84/108
Брой страници
352
Подвързия
мека
Цена
11 лв.

ISBN
954-321-104-3
УДК
840-31

Анотация
На осем години Натан е влязъл в тунела между живота и смъртта. Хвърляйки се в едно езеро, за да спаси своята малка приятелка, момчето се удавя. Сърцето му спира, изпада в клинична смърт.
И след това — отново животът.
Двадесет години по-късно Натан е вече един от най-блестящите адвокати в Ню Йорк. Той е забравил този епизод от своето детство. Успял е дори да се ожени за момиченцето, което е спасил от ледените води на езерото — неговата любима жена Малори. Малори, която го е напуснала, но която му липсва от първия ден на раздялата.
Но Натан не знае, че тези, които се връщат от отвъдното, не са вече съвсем същите. Днес, когато той е познал успеха, известността и заможността, той ще открие защо се е върнал. Дали все още е човек като всички останали?

Един бяг към непознатото, една история на любов и напрегнато очакване, която се чете с буца в гърлото, но и с непреодолимо желание да се обърне следващата страница, за да се узнае продължението. Този роман бележи раждането на нов стил — „стила Мюсо“, в който се смесват емоцията и мистерията, който неотклонно води читателя към въпроса на въпросите: защо сме тук?
Информация за автора
Гийом Мюсо е роден на 6 юни 1974 г. в Антиб, Франция. Майка му е библиотекарка. От малък се пристрастява към четенето, и започва да пише още като ученик. След като завършва гимназия на 19 години, заминава за САЩ, където пребивава в Ню Йорк и Ню Джърси и се препитава като продавач на сладолед. Няколко месеца по-късно се връща във Франция с много идеи и учи в Университета на Ница, като получава бакалавърска степен по икономика. Продължава обучението си в Монпелие с магистърска степен по икономика. След дипломирането си работи като преподавател в гимназията „Еркман-Шартиян“ във Фалсбург и в Института за обучение на учители в Лотарингия. От септември 2003 г. в продължение на 5 години преподава икономически и социални науки в гимназията към Международния център във Валбон.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Guillaume Musso
Et après... (2004)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Чужди рафтове
...

Корици 2