Дж. Р. Уорд
Кралят
Промени

sqnka ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Преводач
Вера Паунова
Година на превод
2015
Формат
60×90/16
Теми
Вампири и върколаци
Жанр
Романтично фентъзи, Любовен роман
УДК
820(73)-312.9
ISBN
978-619-157-097-3
Националност
американска
Бележки за изданието, от което е направен преводът
J. R. Ward
THE BLACK DAGGER BROTHERHOOD Book 12
The King
Copyright © Love Conquers All, Inc., 2014
Анотация
Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите — организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Рот, син на Рот, в продължение на векове е обръщал гръб на престола, но най-сетне намята на плещите си кралската мантия, подкрепян от обичната си жена. Докато войната с Обществото на лесърите продължава да бушува, а заплахата от страна на Кор и шайката му става все по-осезаема, той е принуден да направи избор, който излага всичко и всички на риск.

Бет Рандъл си мисли, че знае в какво се забърква, обвързвайки се с последния чистокръвен вампир на планетата. Ала когато решава, че иска дете, се оказва неподготвена за отговора на Рот, както и за отчуждеността, която това поражда между тях. Въпросът е дали истинската любов ще надделее, или мъчителното наследство на миналото ще се окаже по-силно…
Информация за автора
Джесика Бърд, позната и под псевдонима Дж. Р. Уорд, е американска писателка на романтични и фантастични романи. Нейното име стои над повече от двадесет романа, а поредицата ѝ „Братството на черния кинжал“ става една от най-продаваните в САЩ. Книгите на Дж. Р. Уорд често намират място в класациите за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Тя е носителка на редица престижни награди от „Goodreads“, „RT Book Reviews“, „P.E.A.R.L“ и други. Номинирана е много пъти и е двукратна носителка на американската награда RITA — за кратка романтична проза и за най-добър паранормален роман. Книгите на Дж. Р. Уорд са продадени в повече от 15 милиона копия по целия свят и са публикувани в 25 различни страни.
Бележки
Празни страници — 2, 12, 586, 588.
Има само сканове
1
Записът е непълен
1
Печат
Симолини
Излязла от печат
27.01.2015 г.
Печатни коли
36,75
Поредност на изданието
първо
Град на издателя
София
Адрес на издателя
бул. „Искърско шосе“ 19
Цена
17.90 лв.
Технически редактор
Симеон Аитов
Коректор
Соня Илиева
Оформление на корица
Милена Ковачева
Предпечатна подготовка
Ибис