Хана Хауъл
Шотландски завоевател

Автор
Хана Хауъл
Заглавие
Шотландски завоевател
Авторска серия
Камерън, Мъри №1; 10
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Исторически любовен роман, Любовен роман
Теми
@Фен превод, @Публикувано първо в Читанка
Преводач
Ralna
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2016
Редактор
galileo414, desi7y, ganinka
Издател
Читанка
Година на издаване
2016
Носител
цифров
Анотация

Времето на лейди Джолийн Джералд изтича… всяка секунда, през която остава зад стените на замъка Дръмуич, животът й е изложен на риск.
Единственият й шанс за оцеляване лежи в ръцете на пленника, окован за стената на тъмницата — шотландец, който в замяна на свободата си обещава да помогне на лейди Джолийн и малкия й племенник да избягат от жестоките лапи на братовчед й.
Преследвана от яростни убийци, Джолийн е готова да се бори за живота си. Но в обятията на Сигимор Камерън много скоро тя ще отдаде сърцето си.
Той беше закъснял да спаси англичанина, на когото дължи живота си, но не бе късно за прелестната сестра на мъжа. Удивен от желанието, което събуждаше в него смелата английска девойка, Сигимор го потиска, за да може да изведе всички в безопасност, далеч от злия им враг.
Докато желанието между тях нараства, тайните, които копнеят да споделят един с друг, остават заключени в битката между упоритостта и волята им. Когато, за да спаси Джолийн, Сигимор се оказва задължен да я вземе за жена, сделката, родена от страстта, може да бъде подпечатана единствено от целувката на истинската любов.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Hannah Howell
Highland Conqueror, 2005

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Форуми

Корици 3