Карън Хоукинс
Шотландска стихия

Автор
Карън Хоукинс
Заглавие
Шотландска стихия
Авторска серия
Проклятието на Маклийн №2
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Любовен роман, Исторически любовен роман
Теми
@Фен превод, @Публикувано първо в Читанка
Преводач
Fantastique
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2011
Издател
Читанка
Година на издаване
2012
Носител
цифров
Анотация

В тази забавна война между половете, един твърдоглав шотландски лорд, преследван от необикновено семейно проклятие, се изправя срещу вироглава наследница, която има решение за всеки проблем… освен за неволите на собственото си непостоянно сърце.

Когато лорд Грегор Маклийн научава, че приятелката му от детинство, Вениша Оливие, е отвлечена от някакъв зестрогонец, той хуква след нея към Шотландия. За пореден път нежното сърце на Вениша я е оплело в куп неприятности и само от него зависи да я върне, преди да се разрази скандал и младата жена да се окаже със съсипана репутация.

Като най-разумно разсъждаващия човек в семейството си, Вениша е убедена, че ще се справи бързо и с този проблем. Затова, когато вбесеният Грегор ги настига и започва високомерно да налага мнението си, между тях започват да прехвърчат искри.

Неочаквана снежна буря ги задържа в крайпътна странноприемница и внезапно Грегор осъзнава, че чувствата му към Вениша са много по-дълбоки, отколкото е предполагал и зародилата се помежду им страст е на път да ги изпепели. Не му остава друго, освен да се опита да убеди Вениша, че я иска за съпруга, но не поради нелепите обстоятелства, а защото е влюбен в нея.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Karen Hawkins
MacLean Curse series:
2. To Scotland, With Love (2007)

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии

Корици 1