Лайза Клейпас
Захарче

Автор
Лайза Клейпас
Заглавие
Захарче
Издателска поредица
Библиотека „Любов и съдба“
Авторска серия
Травис №1
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Надежда Розова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2008
Редактор
Сергей Райков
Издател
ИК „Ергон“
Град на издателя
София
Година на издаване
2008
Печат
Атика
Носител
хартия
Печатни коли
22
Формат
84×108/32
Брой страници
352
Подвързия
мека
Цена
12 лв.
ISBN
978-954-9625-14-1
УДК
820(73)-31
Анотация
Либърти Джоунс има мечти и решимост да избяга от затънтеното градче Уелкъм, Тексас — ако не позволи на дивото си сърце да управлява разума й.
Харди Кейтс е момче от нейната черга, но гледа на Либърти като на нещо напълно забранено. Собствените му амбиции са по-големи от Уелкъм, а Либърти е само усложнение, което не му трябва. Но нещо магично и властно ги привлича един към друг, нещо по-опасно и по-силно от двамата.
Той е единственият мъж, когото тя не може да има.
Когато Харди напуска градчето в преследване на бъдещето си, Либърти остава съвсем сама с малката си сестричка, която трябва някак да отгледа. Надеждите за колеж се изпаряват, а Либърти скоро попада под властта на магната Чърчил Травис. Вратите на разкошното му имение се отварят пред Либърти, но вътре съвсем не я очаква килим от рози. Семейството на милиардера изобщо не е очаровано, а най-големият му син направо не може да я понася. Клюката, че богатото „татенце“ е хвърлил око на красавицата с мексиканска кръв, а тя няма нищо против да бъде неговото „захарче“, плъзва бързо като змийски език…
Тя е от погрешната страна на пътя.
Животът на едно „захарче“ всъщност никак не е сладък. Сладките мечти често нагарчат, особено ако трябва да минеш през огън и пепел, за да ги постигнеш, а в сърцето ти няма място за двама мъже, заслепени от толкова много ярост и амбиция.
Какво ще научи Либърти в трудния път към щастието? Какъв избор трябва да направи?
Да бъдеш „захарче“ — една житейска драма, на която можеш да повярваш. И една прекрасна любовна история, която няма да забравиш никога.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Lisa Kleypas
Sugar Daddy (2007)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2