Брайън Хейг
Врагове по неволя

Записът е непълен.

Автор
Брайън Хейг
Заглавие
Врагове по неволя
Авторска серия
Шон Дръмънд №2
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър

Преводач
Тинко Трифонов
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2004

Издател
Обсидиан
Град на издателя
София
Година на издаване
2004

Носител
хартия
Брой страници
488
Подвързия
мека
Цена
10 лв.


Анотация
От автора на „Кукловодът“ и „Тайно разрешение“

Шон Дръмънд се завръща — отново във върхова форма — в новия супертрилър на Брайън Хейг, когото всички неслучайно наричат „Джон Гришам във военна униформа“.
Бившият командос от специалните части и настоящ военен адвокат, популярен в юридическите среди със своя остър ум, хаплив език и твърде непочтително отношение към всякакви институции и чинове, е изпратен спешно в Южна Корея. Той трябва да се присъедини към екипа адвокати, защитаващи американски офицер, обвинен в убийство… и още по-ужасни престъпления. На всичкото отгоре жертвата се оказва синът на корейския министър на отбраната. Съдебният процес може да има невероятни геополитически последици — застрашен е съюзът между САЩ и Южна Корея.
И за да се влошат нещата още повече, Дръмънд разбира, че е въвлечен в това дело по молба на
Катрин Карлсън, ръководител на екипа на защитата, известна с уменията си да манипулира медиите и способността си да печели скандални дела за хора с нетрадиционна сексуална ориентация. Освен това Катрин е състудентка на Шон, негова постоянна съперница в аудиторията и обект на неосъществени мъжки желания. Принуден да работи с хора, чиито сексуални предпочитания той, меко казано, не разбира, при това в страна, чиито нрави и обичаи не познава, Шон Дръмънд постепенно осъзнава, че е изправен пред конспирация с невероятни размери и пред най-голямото предизвикателство в кариерата си — да открие истинските убийци, преди сам да бъде убит.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Brian Haig
Mortal Allies (2002)

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Библиографии
...

Корици 1