Бранди Толър
Опората

Автор
Бранди Толър
Заглавие
Опората
Авторска серия
Холи Спрингс №2
Тип
роман
Националност
американска (не е указана)
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Любовен роман, Съвременен любовен роман
Теми
@Фен превод
Преводач
readlife.eu
Език, от който е преведено
английски (не е указано)
Година на превод
2016 (не е указана)
Редактор
Татяна Петкова
Оформление на корица
Катрин Владимирова, analda
Издател
Читанка
Година на издаване
2020
Носител
цифров
Анотация

Паркър Хейс току-що се е дипломирал първи в своя курс в юридическия. Има страхотна нова работа и убийствена ергенска квартира. Животът е хубав! Дяволски близо до идеалния. Но нещо липсва. Независимо колко силно се опитва, той е неспособен да махне Ники Рийз от съзнанието си. Умопомрачаващият, изпълнен със секс уикенд, който прекарват заедно, не е достатъчен и сега Паркър се хваща да мисли дали отново ще види Ники. Само още едно докосване…

Ники Рийз е кралицата на красотата на Холи Спрингс. Тя е от тези жени, които могат да се усмихват, да секнат дъха на мъжа, и то докато им вдига пръст. Конкурсите за красота са нейният начин на живот и е твърдо решена да стигне до Мис САЩ независимо от всичко. Независимо. От. Всичко.

Но това, което се предполага, че ще бъде изпълнен-със-забавление-без-последствия уикенд в Ню Йорк, променя всичко това.

Месеци след техния флирт Ники открива, че невероятното време, което са прекарали заедно, ще промени завинаги живота й. Две ясно очертани розови чертички подписват съдбата й и тя не е сигурна как ще се справи с това. Когато Паркър открива новината, за нейна изненада, той застава до нея, изпълнен с готовност и желание да помогне по всякакъв начин.

Виждайки отново Ники, това кара въображението на Паркър да препусне диво, но той удържа своето желание. И двамата се съгласяват да положат усилие в името на своето дете, но никой от тях не може да се бори със силното пронизващо привличане между тях. Но когато проблемът на Ники във връзка с изоставянето заплашва да ги раздели, брутално отдалечавайки ги един от друг, Паркър трябва да се стане този, който да ги задържи на едно място и едно цяло.

Той трябва да бъде Опората.

Тя може да се чувства така, сякаш е разбита на милион малки парченца, но той ще й покаже, че отхвърляйки го отново не е възможност

Бележки за изданието, от което е направен преводът

B. N. Toler
The Anchor (2015)
(Holly Springs #2)

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Лични сайтове Разни

Корици 1