Илейн Кейн
Ариел

Автор
Илейн Кейн
Заглавие
Ариел
Издателска поредица
Исторически романси №2
Език
български
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Исторически любовен роман
Издател
Евразия
Година на издаване
1993
Други полета
Празни страници: 430. Талонът от страница 431 е изрязан от собственика на книгата: на стр.432 по всяка вероятност е било издателското каре.
Носител
хартия
Брой страници
432
Подвързия
мека
Цена
36 лв.
УДК
820(73)-31
Анотация

Огнено изкушение

Останала сираче далеч от родната си Англия, Ариел Ленъкс израства сред блестящото великолепие на кралския двор на Мароко. По волята на всемогъщия султан, желаещ обединяването на християнския и мюсюлманския свят, тя трябва да се омъжи за кочек, когото никога през живота си не е виждала.
Решена на всяка цена да осуети този брак, в балната зала на двореца тя се оказва в прегръдките на един мистериозен странник, чиито устнище изгорят душата й.

Страстно отдаване

Кристофър Стонтън, херцог на Ейвън, никога не е предполагал, че ще трябва да пожертва мъжката си независимост в името на един политически брак. Но изведнъж пред него се появява красавица, която струва колкото всички богатства на султана!
Стига само тя да не беше толкова против техния брак. Нищо — опасности, сражения и предателства — не може да спре английския благородник от това да свърже съдбата си с тази златокоса вълшебница, разбила сърцето му.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Elaine Kane
Desert Flame (1993)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии

Корици 2