Джеймс Соул
Wishpin — Алгоритъмът на успеха или ръководство за реализиране на мечти
Промени

vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Заглавие
Wishpin — Джеймс Соул
Wishpin — Алгоритъмът на успеха или ръководство за реализиране на мечти
Алтернативно заглавие
Wishpin — Джеймс Соул
Уишпин — Алгоритъмът на успеха или ръководство за реализиране на мечти
Формат
130×210
Брой страници
384
УДК
886.7-31
ISBN
978-954-926-961-1
Тип
философски текст
Анотация
Започва като всяка приказка. Но когато затвориш последната страница, знаеш, че без колебание ще трябва да си избереш роля в нея и сам да напишеш своя happy end или по-скоро да поставиш ново начало. Успехът е навик, точно както и неуспехът. Виждате ли в огледалото човека, който искате да бъдете? Държите ли в ръцете си нещата, за които сърцето ви копнее?
Днес живеем според правила, които друг е написал, губим себе си и сетивата си в търсене на „правилните“ неща, вместо на онези, които истински желаем. За да превърнем тези желания в реалност ни е нужна смелостта да мечтаем и да признаем пред себе си какви са всъщност те. Философското познание Wishpin е плод на уникално преплитане на научни доказателства, древни знания, реален опит и конкретни указания („Алгоритъмът на успеха“) как да открием това, което всички търсим — щастието. То е различно за всички ни, но начинът да го намерим — общ. Wishpin е урок по личностно израстване, който ни разкрива как да преодолеем страховете си и да реализираме мечтите на сърцето си. Урок, разказан увлекателно, с фабулата на романа за пътя на двама приятели с твърде много въпроси в душите си. Ще я поемеш" на един дъх, като лекарство срещу несигурност, безпътие и депресия. Но лекарство с вкуса и аромата на истински коктейл.
Wishpin може да се превърне в твоята житейска философия. Да те поведе по пътя на голямото приключение за откриването на вътрешния ти АЗ. И ще те научи как да забодеш своето желание във Вселената на изобилието, което ще се прояви в живота ти.
Информация за автора
Джеймс Соул — псевдоним на български автор
Бележки
Първо издание от 2008 г. (ISBN 978-954-8890-40-3)
Поредност на изданието
второ
Издател
Insighting
Година на издаване
2011
№ в Моята библиотека
1