Елизабет Ноутън
Белязана

Автор
Елизабет Ноутън
Заглавие
Белязана
Авторска серия
Безсмъртни пазители №1
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Фентъзи
Преводач
Сия Монева
Език, от който е преведено
английски
Редактор
Стоян Пашкуров
Оформление на корица
Еклиптик
Предпечатна подготовка
Еклиптик
Издател
Еклиптик
Година на издаване
2014
Печат
„Алианс Принт“ ЕООД
Носител
хартия
Печатни коли
22
Формат
60/90/16
Брой страници
352
Подвързия
мека
Цена
17,99 лв.
ISBN
978-619-200-007-3
УДК
820(73)-312.9
Анотация
Обвързан със задължения, смъртоносен и безпощаден, тъмнокосият Терон е лидерът на Аргонавтите — елитна група от воини, обречени да защитават света на безсмъртните от заплахите на подземния свят. Още в мига, в който той влезе в клуба, Кейси знаеше, че този мъж е различен. Такива като него в реалния свят просто не съществуваха — с дълги до раменете коси, мускулесто тяло и хищнически маниер, под който прозираше опасност и греховност. И той търсеше нещо. Нея. Тя беше тази, белязаната със знака. Кейси трябваше да умре, за да може неговият народ да продължи да живее и да съществува. Терон има за задача да я отведе в своя свят. Но дори 200-годишният потомък на Херкулес не е достатъчно силен, за да устои на изумрудените й очи и естествена привлекателност. Скоро войната с чудовищата от подземния свят щеше да започне и Терон разбира, че трябва да пожертва онова, което желае най-много от всичко…
Информация за автора
Американска авторка, която сравняват с двете добре познатите и у нас авторки на паранормалния жанр — Шерилин Кениън и Дж.Р. Уорд.

Живее със съпруга и трите си деца западен Орегон, където пише на пълно работно време. Бестселърите й (New York Times, USA Today, Wall Street Journal, Digital World Book и IndieReader) са били номинирани за многобройните награди като престижната RITA (Stolen Fury, 2010), Romance Writers of America, the Australian Romance Reader Awards, The Golden Leaf и the Golden Heart. Когато не пише, Елизабет обича да тича, да играе с топка в парка или да измисля нови и вълнуващи приключения, които после да описва в книгите си.
Бележки
Празни страници: 2, 6, 8 и 10.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Elisabeth Naughton
Marked (2010)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиотеки Издателства Библиографии Книжарници
Промени

Корици 3