Луиз Бегшоу
Съдба

Автор
Луиз Бегшоу
Заглавие
Съдба
Издателска поредица
Мегаселър №262
Тип
роман
Националност
английска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман, Чиклит
Теми
Европейска литература
Преводач
Нина Руева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2012
Отговорен редактор
Ивелина Балтова
Стилов редактор
Мартина Груева
Коректор
Здравка Петрова
Оформление на корица
Мариана Кръстева Станкова
Компютърна обработка
Ана Цанкова
Издател
ИК „Хермес“
Град на издателя
Пловдив
Година на издаване
2012
Адрес на издателя
ПК 4000, ул. „Богомил“ № 59
Печат
„Полиграфюг“ АД — Хасково
Други полета
С пълни авторски права:
Louise Bagshawe, 2011
Нина Стоянова Руева, преводач, 2012
Мариана Кръстева Станкова, художествено оформление на корицата, 2012
с/о Andrew Nurnberg Associates Sofia, Ltd.
Носител
хартия
Печатни коли
23
Формат
84/108/32
Брой страници
368
Подвързия
мека
Цена
13,95 лв.
ISBN
954-26-1134-X, 978-954-26-1134-9
Анотация
Любов, амбиции, холивудски блясък ….
или съдба …..

Шестнадесетгодишната Кейт Фокс загубва майка си при нелеп пътен инцидент и остава сама. Съкрушено от смъртта на най-близкия си човек, момичето се зарича да успее в живота. Кейт е твърдо решена да сбъдне мечтата на майка си: да си намери богат съпруг, който да й осигури спокоен живот и комфорт.
Години по-късно, на бляскаво парти в Манхатън, красивата Кейт привлича вниманието на медийния магнат Маркъс Броудър. Не след дълго той й предлага брак. На пръв поглед Маркъс е олицетворение на мечтите й: властен, красив, изтънчен и безумно богат. Тайна сватбена церемония в луксозен хотел поставя началото на охолния им съвместен живот.
Но ежедневното пазаруване на скъпи дрехи и бижута, храненето в изискани ресторанти и посещението на салони за красота скоро отегчават Кейт до смърт. Младата жена осъзнава, че копнее за истинска любов и кариера, които да осмислят дните й.
Кейт се осмелява да поиска развод и предизвиква гнева на унизения Маркъс, който заплашва да я унищожи. Тя започва нов живот, но първо трябва да се пребори с миналото си. И да повярва в съдбата, която й е отредила необикновена роля.
Информация за автора
Луиз Бегшоу е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Тя е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден Бегшоу започва работа в Сони Мюзик Ентъртеймънт Интернешънъл, където работи с рокендрол групи. Луиз е написала седем бестселъра, публикувани на осем езика, и е адаптирала книгите си за големи холивудски филмови студиа. Сега живее със съпруга си в Ню Йорк. Авторката пише по един роман годишно.
Бегшоу не вярва на хора, които се оплакват от писателската кариера. „Искате да работите друго? — пита тя. — Тогава вървете в някоя фабрика. Тук става дума за забавление. За живот-мечта! Писателите нямат никакво право да се оплакват от каквото и да било!“
„Романите на Луиз Бегшоу са наситени с действие, героините й са разкошни, а начинът й на писане — достатъчно въздействащ и закачлив, за да издържи на изпитанията на тези ослепителни преуспяващи героини…“
Дейли Мирър
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Louise Bagshawe
Destini
Copyright Louise Bagshawe 2011
Въведено от
Еми
Завършено от
debora
Създадено на
Обновено на
Източници
- Хеликон
Информация за автора
Връзки в Мрежата
Енциклопедии Книжарници
Промени

Корици 2