Лекси Блейк
Без милост

Автор
Лекси Блейк
Заглавие
Без милост
Издателска поредица
Избрани съвременни любовни романи
Авторска серия
Лолес №1
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
съвременна романтика, драма
Преводач
Диана Кутева
Език, от който е преведено
английски
Оформление на корица
Милена Ковачева
Издател
Ибис
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Адрес на издателя
бул. „Искърско шосе“ 19
Печат
„Симолини“
Носител
хартия
Брой страници
344
Подвързия
мека
Цена
13,90 лв
ISBN
978-619-157-194-9
Анотация
Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им — опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.

След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.

Първата мисия е на изключително чаровния и умен юрист Райли. Задачата му е да саботира огромна сделка на „Страткаст“ и да съблазни Ели Стратън, наследницата на компанията, чийто покоен баща е съучастник в убийството на съпрузите Лолес.

Макар първоначално да е напълно отдаден на мисията си, Райли започва да се възхищава на благородството на Ели и бързо се влюбва в доброто й сърце. А когато картите падат на масата, Райли трябва да избира между отмъщението, за което се е подготвял през целия си живот, и жената, без която е сигурен, че не би могъл да живее…
Рекламни коментари
„Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история — увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница.“
ГИЛТИ ПЛЕЖЪРС БУК РИВЮ
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Промени
Чужди рафтове

Корици 2