Хана Хауъл
Шотландски младоженец

Автор
Хана Хауъл
Заглавие
Шотландски младоженец
Авторска серия
Макенрой, Мъри №2; 8
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Исторически любовен роман, Любовен роман
Теми
@Фен превод, @Публикувано първо в Читанка
Преводач
Ralna
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2015
Редактор
galileo414, desi7y, ganinka
Издател
Читанка
Година на издаване
2015
Носител
цифров
Анотация
Сър Дърмот Макенрой решава, че незаконните му деца имат нужда от майка, а крепостта му от господарка, затова застава пред олтара до плаха невеста, за която се надява, че е прекалено срамежлива, за да всее смут в живота му или да разбие сърцето му.

Церемонията обаче е прекъсната от появата на червенокоса красавица, носеща на ръце две бебета, която заявява смело, че е негова съпруга и майка на невръстните му синове-близнаци. Придружена от осемте си огромни братя, тя е дошла да предяви претенциите си. След като е чакала цяла година завръщането на красивия леърд, който се е оженил за нея, отвел я е в леглото и след това е изчезнал, Илса Камерън Макенрой поема нещата в собствените си ръце, за да си върне мъжа, в когото е безнадеждно и страстно влюбена.

Изумена от отричането му, скоро сърцето й омеква, щом разбира, че е изгубил паметта си при инцидент. Сега тя се изправя пред трудната задача да му припомни миналото и да завоюва сърцето му, докато той се съпротивлява с цялото си същество. И макар между тях да съществува изгаряща страст, ще й бъде нужно нещо повече от това да спечели доверието му. Ще бъде нужно магическото докосване на една влюбена жена.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Hannah Howell
Highland Groom, 2003
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Форуми

Корици 3