Катрин Байби
Не точно среща

Автор
Катрин Байби
Заглавие
Не точно среща
Издателска поредица
Библиотека „Любов и съдба“
Авторска серия
Не точно №1
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман
Преводач
Мирела Стефанова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2019
Редактор
Сергей Райков
Оформление на корица
Димитър Стоянов — Димо`
Издател
Ергон ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2019
Печат
Алианс Принт
Носител
хартия
Печатни коли
18,5
Формат
84×108/32
Брой страници
296
Подвързия
мека
Цена
16,99
ISBN
978-619-165-096-5
Анотация

Заета по цял ден със загробваща работа като сервитьорка, самотната майка Джесика Ман няма време за губене с онзи безгрижен тексасец с великите мечти и кльощавия портфейл. Точно това вижда тя, когато Джак Морисън се настанява на вечеря в заведението където тя работи. Собственото й бедно детство кара Джеси да се закълне пред себе си, че ще направи възможно най-доброто за своя малък син, а това вероятно означава да намери финансово стабилен съпруг… какъвто изобщо не се вижда на хоризонта. Но Коледа е съвсем близо, на Джеси никак не й се иска да я прекара отново сама, така че да каже „не“ на Джак и неговия каубойски чар е по-лесно да се намисли, отколкото да се направи.
Като наследник на империята луксозни хотели „Морисън“, Джак е уморен от хищните златотърсачки, които го преследват, облизвайки се за богатството му. Той иска жена, която да го обича заради самия него — и когато среща Джеси, започва да вярва, че я е намерил. За да е сигурен, той скрива истинската си самоличност и предлага на Джеси да й помогне в избора на богат съпруг, какъвто й трябва…
Но дали играта на сватосване, която Джак започва, няма да има обратен ефект, който ще му коства най-големия коледен подарък?

„Не точно среща“ е чудесна съвременна приказка за мечтите на Пепеляшка — забавна, дръзка, романтична и много увлекателна; тя ще ви накара да се усмихвате дълго след като сте я прочели.
USA Today

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Catherine Bybee
Not Quite Dating (2012)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2