Клаус Дж. Джоул
Живот в любов

Автор
Клаус Дж. Джоул
Заглавие
Живот в любов
Подзаглавие
Срамната тайна
Език
български
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание
Преводач
Нели Николова
Година на превод
2018
Редактор
Нели Николова
Коректор
Нели Николова
Оформление
ivomir
Предпечатна подготовка
Когиталност ООД
Издател
Когиталност ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Печат
DPX
Носител
хартия
Брой страници
158
Подвързия
мека
Цена
9 лв.
Анотация

Ще ви кажа, че вярвам във възможностите на истината повече, отколкото в самата истина. Истинското днес отстъпва на заден план в света на утрешните истини. Нима не се явява истина само това, че пътешестваме? Може би, пътешествието без край!
Възможно е истината да е само нещо въображаемо, за което се захващаме, за да бъдем в безопасност пред неизвестното — пред онова, което даже не можем да си представим. Предполагам, че истината е по-близо до нашите способности да вярваме и да се доверяваме, отколкото до правдата.
— Веднъж казани тези думи, в които ми се иска да вярвам — то моля, погрижете се те да бъдат истина. Аз не искам да бъда излъган — това тихо гласче се появи някъде от дълбините на моя ум.
— Разбирам те — отговорих му аз, — но не аз управлявам истината. Както, впрочем и ти. Между другото, остарявайки, аз съм все по-малко уверен в нещо, с изключение на хода на времето и своето остаряване. В моята първа книга заявих, че излагам истината по възможно най-добрия начин. Сега ще ви кажа, че в тази книга излагам една от вероятностите на истината. Ако разказът някога свършва или има начало, то пред вас лежи това, което в прието да се нарича продължение на историята. Както винаги, вземете със себе си това, което ще ви хареса, и оставете останалото на онзи, чиято суша ще бъде докосната.
Приемете цялата ми любов.
Клаус

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Klaus J. Joehle
Living on Love& The Shameful Secret (The Rest of the Story) (2002)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Книжарници

Корици 2