Сибин Майналовски
Симфония на мъртвите

Автор
Сибин Майналовски
Заглавие
Симфония на мъртвите
Тип
разкази
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българска фантастика
Жанр
Хорър
Редактор
Елена Павлова
Художник
Петър Станимиров
Коректор
Иван Атанасов
Компютърна обработка
Марио Йорданов
Предпечатна подготовка
Изток-Запад
Издател
Изток-Запад
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Адрес на издателя
ул. „Стара планина“ №5
Печат
Изток-Запад
Носител
хартия
Печатни коли
15,5
Формат
16/60/90
Брой страници
248
Подвързия
мека
Цена
15 лв.
ISBN
978-61985-7-01-01
УДК
886.7-322.9
Анотация

Да бяхме в музикалния бизнес, да ви зарибим с гръмко заглавие от рода на GreatestHits-RemasteredandRe-recorded. Защото в този сборник ви очаква специална подборка от 33 хорър разказа, създадени за период от точно 20 години и тотално преработени за ваше допълнително удоволствие .

Ледените тръпки по гръбнака далеч не са запазена марка само на Стивън Кинг или Клайв Баркър. Сибин Майналовски, зам.-председател на клуба на авторите на хорър LAZARUS, е доказателство, че българските писатели също имат с какво да зарадват любителите на ужаси. Разказите от „Симфония на мъртвите“ ще ви преследват в сънищата, ще ви накарат да се замислите колко лесно любовта се превръща в омраза, на места дори ще ви просълзят… и ще ви будят нощем да проверявате дали възглавницата не е пълна със скарабеи, а в стените не пълзят змии.

Информация за автора

Сибин Майналовски е роден в Стара Загора, но част от сърцето му завинаги остава във Велико Търново. И в Русе. И малко парченце — в София, където понастоящем живее с любимата си котка Жулиета.
Когато не работи като графичен дизайнер, се занимава с не твърде здравословни дейности — пие внушителни количества бира и по-високооктанови напитки, пуши по две-три кутии цигари на ден, слуша пауър метъл и фламенко, чете трилърите на Крис Картър и Джефри Дивър, пълни с всевъзможни извратени серийни убийци, заместник-председателства Националния клуб на авторите на хорър LAZARUS…
От време на време дори пише разкази.
„Симфония на мъртвите“ е четвъртата му книга, която излиза като по часовник за 20-годишния му авторски юбилей.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2