Лайза Клейпас
Синеокият дявол

Автор
Лайза Клейпас
Заглавие
Синеокият дявол
Издателска поредица
Библиотека „Любов и съдба“
Авторска серия
Травис №2
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Надежда Розова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2009
Редактор
Сергей Райков
Издател
Ергон
Град на издателя
София
Година на издаване
2009
Печат
Инвестпрес
Носител
хартия
Печатни коли
20,5
Формат
84×108/32
Брой страници
328
Подвързия
мека
Цена
12 лв.
ISBN
978-954-9625-33-2
УДК
820(73)-31
Анотация
„Синеокият дявол“ е завладяващата романтична история на чаровния, избухлив и опасен Харди Кейтс, амбициран на всяка цена да продължи своята лична война с милиардерския клан Травис. Мечтата за отмъщение го тласка към безразсъдни рискове… Но както винаги се случва в живота, и най-подготвеният не подозира какво питие ще му забърка Съдбата.

Сватбено парти, шампанско, коктейли, шум и смях, размяна на горещи погледи и светски клюки — всичко това не успокоява Хейвън, непокорната дъщеря на стария Чърчил Травис. Как да поднесе на властния си баща новината, че иска да се омъжи за Ник, момче от скромно семейство? И то навръх сватбата на брат си с Либърти — красивата Пепеляшка от фургоните? Объркана и замаяна, Хейвън бяга от шумотевицата в избата на имението и е приятно изненадана да съзре там силуета на любимия си… В случайното си усамотение двамата се разгорещяват все повече, Хейвън е пияна от желание и готова да счупи всички забрани, когато тръпка на студен ужас я разтърсва.
— Ник?! — пита тя, когато я пронизва погледът на две дяволски сини очи, а един дрезгав от страст глас произнася с усмивка:
— Кой е Ник?

Харди може да е бил безскрупулен негодник, но сега се опитва да изчисти реномето си. Той търси идеалната светска съпруга, каквато Хейвън никога не би могла да бъде. Тя, на свой ред, веднъж опарена жестоко от любовта, се зарича да стои далеч от секси непрокопсаника. Но само за да открие, че най-трудното нещо в живота й е да устои на съблазънта на синеокия дявол… Особено когато в надигащата се беда ще трябва — иска или не — да разчита за спасението си единствено на него.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Lisa Kleypas
Blue-eyed Devil (2008)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии

Корици 2