Коуди Макфейдън
Изоставени

Автор
Коуди Макфейдън
Заглавие
Изоставени
Авторска серия
Смоуки Барет №4
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Преводач
Коста Сивов
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2019 (не е указано)
Редактор
Ганка Филиповска
Отговорен редактор
Христо Блажев
Коректор
Стойчо Иванов
Оформление на корица
Живко Петров
Предпечатна подготовка
Надежда Тошева
Издател
Сиела Норма АД
Град на издателя
София
Година на издаване
2019
Адрес на издателя
бул. Владимир Вазов №9
Печат
„Алианс Принт“ ЕООД
Други полета
Книгата има през 2021 г. допечат. Източник: сайта на издателството.
Носител
хартия
Излязла от печат
30.09.2019 г.
Печатни коли
29,5
Формат
60/90/16
Брой страници
472
Подвързия
мека
Цена
17,90 лв.
ISBN
978-954-28-2999-7
УДК
821.111(73)-312.4
Анотация

Не всичкото зло е случайно. Понякога то е отглеждано в тъмно мазе под мрачно слънце от жесток градинар с напра­вена от кост мотика.

Джоузеф Сандс беше нарязал лицето ми с един голям стар нож, стори го с необходимите концентрация, ярост и удоволст­вие. Той остави своите следи върху мен, жигоса ме с кръв и стомана.
Специален агент Смоуки Барет няма много поводи за радост в живота си, изпълнен с преследване на най-жестоките серийни убийци. Но сватбата на нейна близка звучи като приятно разнообразие. До момента, в който по време на церемонията една кола спира със свистене на гуми, а от нея е изхвърлена жена в ужасяващо състояние.
Скоро откриват, че преди осем години тя е била отвлечена и през цялото това време е била държана затворена и измъчвана. Смоуки и нейният екип се заравят в случая и малко по малко откриват ужасяващата истина — там някъде се намира изверг, който хладнокръвно държи с години своите жертви и никога не е правил и най-малката грешка.
Започнало е ново преследване.
И този път Смоуки Барет ще бъде не само мишена, но и жертва.
Отново.

Информация за автора

Коуди Уолтън Макфейдън е роден на 13 февруари 1968 г. във Форт Уърт, Тексас, САЩ. Той оценява, че детството му е преминало в бедност. През това време основното му развлечение са книгите. Когато е на 10 години семейството му се замогва и преминава към средната класа.
Коуди прекъсва своето средно образование на 16 години и започва да се занимава с доброволна социална дейност. Той се занимава с групи за самоподпомагане и консултиране на наркозависими и прави няколко пътувания по света. След това работи в различни области като строителство, озеленяване, дизайн на уеб сайтове и управление, и основаване на компания за разработване на видеоигри — Digital Snow, Inc. На 35 години се посвещава на писателската си кариера.
Съгласно собствените му думи на младини е употребявал наркотици. Първият му брак му е помогнал да подобри живота си, особено след като започва да се грижи за доведената си дъщеря. Междувременно се жени втори път.
Първият му трилър „Човекът сянка“ е публикуван през 2005 г. Главна героиня е специалният агент на ФБР Смоуки Барет, която разследва серийни убийци, докато тя и семейството ѝ не стават жертви на такъв. Тя се отказва от професията си докато не получава лично предизвикателство от друг убиец. Романът става бестселър и го прави известен. Следват още четири романа със същата главна героиня.
Коуди Макфейдън живее със семейството си в Морпарк, Южна Калифорния.

Бележки

Празни страници — 4, 6, 8.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Cody McFadyen
Abandoned
(The fourth book in the Smoky Barrett series)
Copyright © 2009 by Cody McFadyen

Въведено от
sqnka
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии

Корици 2