Мариана Илиева
Тунел, Светлина и още НЕЩО!

Автор
Мариана Илиева
Заглавие
Тунел, Светлина и още НЕЩО!
Подзаглавие
Тайните на живота ни след смъртта
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Езотерика и астрология
Редактор
Любка Камарашева
Компютърна обработка
Весела Кръстева
Предпечатна подготовка
Весела Кръстева
Издател
РИА Алтея
Година на издаване
2008
Адрес на издателя
София, п.к. 1024
Печат
„Скай принт“
Носител
хартия
Печатни коли
24,5
Формат
84×108/32
Брой страници
392
Тираж
1000
Подвързия
мека
Цена
10,00 лв.
ISBN
978-954-750-015-0
Анотация

Книгата ви предлага доказателства и информация за непрестанната помощ и влияние над нас от страна на Духовния свят. Обяснява се защо се случват някои неща и наистина ли сами ръководим живота си. Защо ни сполетяват загуби, болести и беди. Разглеждат се влиянието, действието и механизмите на „Закона за Кармата и Възмездието“.
Намираме се в Космически цикъл на ускорен преход към по-фино, по-високо ниво на съзнанието и на изчистване на кармичния си товар. Започнал е цикъл на повишаване вибрациите на физическия свят. Фините светове са реалност, която повече не може да бъде отхвърляна, а контактите с Духовния свят са ежедневие. Небето и Земята се докосват непрестанно.
Авторката предлага конкретна информация за ВЕЧНОСТТА НА ЖИВОТА на базата на своите лични контакти със създания от света на фините енергии. Тя ви запознава със заниманията в Духовния Свят на тези, които са си отишли преди нас. Умирането е невъзможно въпреки тленността на физическото ни тяло. В замяна на него придобиваме нов опит, а това е и една от мистериите на Бог.
Висшето Духовно Същество Крион, отговарящ за настройката на магнитната решетка за Земята, лично е продиктувал на авторката Даровете от Светия Дух и Вселената, предназначени за цялото човечество. Те имат за цел да ни подпомогнат и облекчат кармичния ни път.
Според неколкогодишни наблюдения и отзиви на читатели, Даровете-импланти действат. Те променят тежки ситуации, подобряват здравословното ни състояние, бизнеса, взаимоотношенията между хората и т.н. Възползвайте се от тях!

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Книжарници

Корици 6