Сара Морган
Едно лято в Париж

Автор
Сара Морган
Заглавие
Едно лято в Париж
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман, Съвременен роман (XXI век)
Теми
XXI век
Преводач
Клементина Бъчварова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2020
Редактор
Русанка Одринска
Отговорен редактор
Димитър Николов
Художник
Фи
Коректор
Русанка Одринска
Предпечатна подготовка
Петър Дамянов
Издател
Сиела Норма АД
Град на издателя
София
Година на издаване
2020
Адрес на издателя
бул. Владимир Вазов №9
Печат
Мултипринт
Носител
хартия
Печатни коли
25
Формат
60/90/16
Брой страници
400
Подвързия
мека
Цена
17 лв.
ISBN
978-954-28-3641-4
Анотация

Едно лято в Париж може да ви накара да преосмислите целия си живот. Не заради популярните туристически дестинации, музеите и Сена. Тази книга не е за това. Това не е типичната любовна история. Това е книга за начина, по който живеем живота си, за грешките, за страха от неизвестното и смелостта да потърсим нов път и да преодолеем самите себе си.

Грейс винаги е искала да контролира всичко — от рождените дни на децата си до семейната ваканция. Тя е толкова обсебена от това, че дори не усеща как нейният на пръв поглед стабилен брак е застрашен. За 25-годишнината им тя е уредила за себе си и своя съпруг романтично пътуване до Париж — без дори да го попита. Всичко обаче се проваля, когато вместо да се зарадва, той иска развод и признава, че има афера.
В същото време, от другата страна на Океана, Одри, младо момиче от Лондон с дислексия, се опитва да загърби напълно досегашния си живот, да забрави за своята майка алкохоличка и най-после да започне да преследва мечтите си.
В Париж съдбите на две жени ще се срещнат. Едната — скована, възпитана, сериозна, а другата — буйна, смела и без задръжки. И докато Грейс се опитва да помогне на Одри да научи френски и да преодолее трудностите от дислексията, за да задържи работата си, самата тя научава много за това, което би могла да бъде, ако поне малко се отпусне.
В града на любовта всяка от тях ще преживее и своята парижка любовна история, ще научи много за себе си и ще намери смелост да преодолее трудностите в своя живот и да се изправи пред своите грешки и своите демони.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Sarah Morgan
One Summer in Paris (2019)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници

Корици 2