Светлана Стоилова
Пътят към промяната

Автор
Светлана Стоилова
Заглавие
Пътят към промяната
Националност
Българска
Език
български
Категория
Религия и парарелигиозни учения и практики
Жанр
Екзотерия и астрология
Издател
Сиела Норма АД
Град на издателя
София
Година на издаване
2012
Носител
хартия
Формат
165×230
Брой страници
544
Подвързия
мека
Цена
17 лв.
ISBN
978-954-28-1177-0
Анотация
Уважаеми читатели!
Пред вас стои една различна книга.
Имах радостта и честта да се запозная с тази творба благо­дарение на познанството ми и доверието на изключителната жена, сътворила този езотерично-философски труд.
Книгата се чете лесно… и трудно, динамичното действие в нея е покритие на една дълбока философска мисъл, породена от дарбата на авторката за общуване с Вселенския разум и същества от други светове и измерения.
Привидното романизиране на действието е кодиране на тази невероятна дарба, предоставена от Бога на тази уникална и изцяло посветила се на доброто млада жена.
Написаното в книгата е частично преживяно в действител­ност и не е само художествена измислица. Разговорите на главната героиня (Елиза) с главния герой (Глас) са урок за нас, непосветените — урок на доброта, чест, принципност и човеколюбие.
Авторката е навлязла в анализи там, където съвременните догадки свиват безпомощно рамене. Тя черпи право от извора тези елементи, от които съвременните мъдреци се отвръщат като от химери или се прекланят пред тяхната неизмерима тай­на. Тя анализира духа на истината, истината от Бога, Вселенския разум — който светът не е узрял да приеме, защото не го вижда и не го познава.
Бележки
Николай Савовски, предговор

Димитър Павлов, фотографии

Книгата е отпечатана на хартия от устойчиво
управлявани гори от мрежата PEFC CHAIN OF CUSTODY.
Въведено от
dao
Създадено на
Обновено на
Източници
Сканиране: dao 2017

Корици 2