Брандън Сандерсън
Легион: На една ръка разстояние

Записът е непълен. (стр.1-3 липсват)

Автор
Брандън Сандерсън
Заглавие
Легион: На една ръка разстояние
Авторска серия
Легион №2
Тип
роман, новела
Националност
американска (не е указано)
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Фантастика
Жанр
Научна фантастика, Фентъзи, Градско фентъзи

Преводач
Йоана Гацова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2017
Редактор
Мартина Попова
Художник
Ина Димитрова
Оформление на корица
Ина Димитрова
Предпечатна подготовка
Артлайн Студиос

Издател
Артлайн Студиос
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Адрес на издателя
жк. Лагера, ул. „Плиска“ №54
Печатница
Артлайн Студиос

Носител
хартия
Формат
140×210
Брой страници
162
Подвързия
мека
Цена
11,99 лв.

ISBN
978-619-193-087-6
УДК
820(73)-312.9

Анотация
Продължение от автора, изкачил върха на списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“: Стивън Лийдс се завръща в „На една ръка разстояние“ — повест, която „Лайбръри Джърнал“ нарича „вълнуващо като трилър приключение с непреодолимо интригуващ главен герой, който се движи по самия ръб на лудостта“.

Онези, които наемат Стивън Лийдс, не го правят заради неговата гениалност. Клиентите му искат да се възползват от помощта на въображаемите специалисти, които обитават ума му — а там вече започва да става тясно.

Сега Стивън и вътрешният му екип от „аспекти“ са наети да намерят откраднат труп — но не е важно самото тяло, а онова, което то знае. Фирмата за биотехнологии, за която човекът е работил приживе, смята, че той е внедрил свръхсекретна информация в ДНК-то на клетките си, преди да умре — информация, която би довела до катастрофа, ако попадне в грешните ръце.

Междувременно, несигурният баланс, който Стивън постига между халюцинациите си и действителността, става все по-труден за поддържане. Как успя един от тях да насочи ръката на Стивън така, че изстрелите на пистолета му да попаднат в целта по време на предишната им мисия? Други от халюцинациите пък смятат, че знаят по-добре от него за колко точно аспекта има място в главата му. Още колко ще успее да удържи положението под контрол?
Информация за автора
Брандън Сандерсън е роден на 19 декември 1975 г. в Линкълн, Небраска. Според самия него животът му се променя след като прочита „Dragonsbane“ на Barbara Hambly. Учи първо химия, но бързо се отказва и записва английски. Отдава се на учене и писане, но получава само откази.

През 2005 г. е публикуван романът му „Елантрис“, година и половина след като е дал ръкописа. В следващите няколко години излизат трилогията „Мъглороден“ и „Спиращият войната“. През 2007 г. вдовицата на Робърт Джордан го избира да довърши епичната поредица „Колелото на времето“. С името на Сандърсън излизат последните три книги от сагата.
През 2011 г. печели David Gemmell Legend Award за „Пътят на кралете“. Влиза шест пъти в списъка на бестселърите на Ню Йорк Таймс, измествайки от първото място автори като Дан Браун и Джон Гришам. Книгите му са превеждани на повече от 20 езика.

Друго изписване за името на автора е Брандън Сандърсън.
Съдържание
Част 1 . . . 7
Част 2 . . . 45
Част 3 . . . 115
Епилог . . . 153
Благодарности . . . 161
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Skin Deep (Legion, #2)
by Brandon Sanderson

Въведено от
Epsilon
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Промени
...

Корици 2