Тони Парк
Делта

Автор
Тони Парк
Заглавие
Делта
Авторска серия
Соня Курц №1
Тип
роман (не е указано)
Националност
австралийска (не е указано)
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Трилър
Преводач
Анна Василева
Език, от който е преведено
английски (не е указано)
Година на превод
2016
Редактор
Мария Жекова
Коректор
Боряна Робертова
Компютърна обработка
Росица Каламова
Издател
„Арт Етърнал Дистрибушън“ ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2016
Адрес на издателя
ул. „Димитър Моллов“ 28-Б
Печат
Art Eternal Print
Носител
хартия
Брой страници
516
Подвързия
мека
Цена
без сведение за цена
ISBN
978-619-191-283-4
Анотация

Окаванго, място на красота, опасност и задаваща се катастрофа.

Наемничката убиец Соня Курц е в играта! Курц е бивш войник, ангажирана за рискована, но деликатна работа — убийството на президента на Зимбабве. Още в зародиш виртуозният й план е провален и опитът пропада. На Курц не й остава нищо друго освен да се притаи на спасителното си място край делтата на Окаванго в сърцето на Ботсвана.
Скрита в сенките, Соня се оказва свидетел на предстоящото опустошение на делтата. В опит да спре разрушителните действия, които ще унищожат крехката мрежа от водни басейни, тя се оказва в ролята на „еко командо“.
Скоро, оплетена в мрежа от интриги, младата жена осъзнава, че заплахата за живота й е толкова голяма, колкото тази, която остава зад гърба й. Разкъсана е и в чувствата си между бившия си любовник Мартин Стийл, командир на наемниците и природозащитника Сам Чапман. Вместо да избяга от своето жестоко минало, Соня се намира сред мъже, които желаят да се възползват от професионалния й инстинкт на убиец. Тя е във вихъра на една безпощадна война… Делтата не е единствената, която се бори за оцеляване…
Тони Парк, признатият „майстор на приключения“ с новия си роман „Делта“!

Информация за автора

Тони Парк е роден през 1964 г. и е израснал в западните покрайнини на Сидни. Работил е като репортер във вестници в Австралия и Англия, както и като прессекретар на правителството и консултант по връзки с обществеността. Писател на свободна практика. Бил е майор в австралийската армия и през 2002 г. служи шест месеца в Афганистан като офицер по обществените дела. Заедно със съпругата си Никола разпределят времето си между дома им в Сидни и Южна Африка, където живеят на палатка.
Парк е автор на шест романа: „Африка“, „Далечният хоризонт“, „Замбези“, „Африканско небе“, „Сафари“, „Мълчалив хищник“ и „Слонова кост“. Съавтор е на две биографии: „Част от прайда“ с Кевин Ричардсън и „Куче на война“ с Шейн Брайънт.
www.tonypark.net

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Tony Park
The Delta (2010)
(The first book in the Sonja Kurtz series)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии

Корици 2