Христо Кафтанджиев
Митологичните архетипи в комуникациите

Автор
Христо Кафтанджиев
Заглавие
Митологичните архетипи в комуникациите
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Хуманитарни и социални науки
Редактор
Галя Краликова
Художник
Борислав Кьосев
Рецензент
проф. д-р Венцеслав Бондиков, доц д-р Чавдар Христов
Предпечатна подготовка
Мая Попчева
Издател
Университетско издателство „Св. Климент Охридски“
Град на издателя
София
Година на издаване
2015
Други полета
Страници 276 и 278 са празни. След стр. 278 има още един празен лист.
Носител
хартия
Печатни коли
17,5
Формат
70×100/16
Брой страници
276
Подвързия
мека
Цена
13 лв.
ISBN
978-954-07-3930-4
УДК
659.1:159.9, 316.77
Анотация

МИТОЛОГИЧНИТЕ АРХЕТИПИ В КОМУНИКАЦИИТЕ
• Книгата е за вас, колеги, които си изкарвате хляба с комуникации — студенти, рекламисти, пиари, маркетолози, филолози, социолози, психолози, политолози, учители, журналисти, художници, фотографи и др.
• „Архетипите“ ще ви помогне да станете още по-добри в маркетинговите и в другите общувания и да печелите повече, защото:
• Авторът й е един от най-добрите специалисти в рекламата и другите маркетингови общувания. Свидетелство за това е, че преподава от 25 години непрекъснато на рекла¬мисти, маркетолози, бранд мениджъри и на студенти в много европейски и други държави;
• Архетипите са едни от най-важните за ефективността на комуникациите. Досега те не са анализирани никъде тол кова детайлно;
• Книгата отразява най-доброто и най-новото от световна та реклама в това отношение;
• В книгата са изследвани стотици от най-работещите и ефективни архетипови стратегии и подходи;
• Учебникът се чете много лесно — всички теми са организира ни на фолио (лява и дясна страница); абзаците и изреченията са къси и малко, а изображенията преливат отвсякъде.
КУПИ СЕГА ТАВИ АРХЕТИПОВА КНИГА!

Информация за автора

Христо Кафтанджиеб е доктор на филологическите науки и професор по реклама и семиотика в СУ „Св. Климент Охридски“, в Томския университет (Русия) и в Киевския университет „Борис Гринченко“. Преподава реклама, визуална комуникация, семиотика, интегрирани маркетингови комуникации, интеркултурни комуникации и др. Води семинари по тези дисциплини в Русия, Швеция, Германия, САЩ, Холандия, Швейцария, Австрия, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Чехия, Гърция, Украйна, Латвия, Литва, Естония, Италия, Армения, Беларус, Белгия, Китай, Македония, Обединеното кралство, Ирландия и др. Лектор е на три световни конгреса на Международната рекламна асоциация (International Advertising Association) — в Мексико, Египет и Ливан. Бил е член на журито на световния рекламен фестивал The New York Festivals и на Digital Com munication Awards, Германия. Сега журира в Superbrands, България. Автор е на 9 книги по реклама. Шест от тях са издадени и в чужбина.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2