Валентин Попов - ВОТАН
Нощта срещу ноември

Записът е непълен.

Автор
Валентин Попов - ВОТАН
Заглавие
Нощта срещу ноември
Тип
сборник разкази
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българска литература

Коректор
Кети Илиева
Оформление
Явор Цанев
Оформление на корица
Явор Цанев
Компютърна обработка
Явор Цанев
Предпечатна подготовка
Явор Цанев

Издател
GAIANA Book&Art Studio
Град на издателя
Русе
Година на издаване
2014

Брой страници
80
Тираж
1000 бр.
Подвързия
мека
Цена
7 лв.

ISBN
9789548633338

Рекламни коментари
Независимо дали разполага сюжетите си в тривиалния градски пейзаж на София, сред суровата планинска пустош или на тайнствена планета от далечния космос, Валентин съумява да зареди кратката си проза с ударно количество фантазия, съспенс и драматизъм, приканвайки ни да пристъпим в един свят, където нещата рядко са такива, каквито изглеждат, а зад ъгъла хищно дебне неочакваната развръзка. (Адриан Лазаровски)

Поели по неравния си житейски път, героите на Валентин Попов странстват из реалността, неусетно прекрачвайки в светове тайнствени и непознати, страховити и зловещи. Авторът умело превежда читателя из сенчестите кривини на съдбите им, за да отвори финалната порта на всеки от разказите си, зад която е стаена изненадата. Сборникът е чудесно четиво, бележещо началото на младия творчески път с магична светлина. (Георги Връбчев)

Светове на реалност и фантазия, преливащи магично и мрачно един в друг. Определено добър дебют, от автор, който е разнообразен в търсенията си, а това обещава и бъдещи интересни четива. (Явор Цанев)

Въведено от
WizardBGR
Създадено на
Обновено на

Промени
...

Сканирани страници