Иън Сомърс
Дарба за един милион долара

Записът е непълен.

Автор
Иън Сомърс
Заглавие
Дарба за един милион долара
Авторска серия
Рос Бентли №1
Тип
роман
Националност
ирландска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Художествена литература

Преводач
Емил Минчев

Издател
„Светлана Янчева — Изида“
Град на издателя
София
Година на издаване
2013
Печатница
„Инвестпрес“ АД

Носител
хартия
Формат
130×200
Брой страници
320
Подвързия
Мека
Цена
12,99 лв.

ISBN
978-619-7040-11-1
УДК
820(417)-31

Анотация
На пръв поглед седемнадесетгодишният Рос Бентли е обикновено момче от малък провинциален град — непопулярен, особен, без много приятели, работи в супермаркет и няма перспективи за бъдещето си. Той обаче е всичко друго, но не и „обикновен“. Известен е под псевдоним с клиповете си в YouTube, където, с маска на лицето, изпълнява невероятни каскади със скейтборд. За разлика от много други негови връстници той не жадува за слава и държи на своята анонимност. Невъзможните каскади, които Рос изпълнява, могат да бъдат направени само от човек, който може да мести неща с ума си… И всъщност именно това е неговата тайна, която не е споделял с никого, дори и с най-близките си: Той владее телекинеза.
Скоро обаче всичко ще се промени. Носещ се по течението на скучното ежедневие в малкото градче, където времето сякаш е спряло, Рос усеща, че това не е неговият път. Когато случайно разбира за състезание, наречено „Дарба за един милион долара“, издирващо хора със специални способности, той решава да участва и с парите, които спечели, да започне нов живот.
Но не всичко е такова, каквото изглежда, а пътят към наградата е трънлив и опасен. Рос се впуска в нещо стъписващо, каквото никога не е и сънувал. Уникално и неочаквано приключение.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Million Dollar Gift
by Ian Somers
© 2012

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Промени
...

Сканирани страници