Иън Сомърс
Дарба за един милион долара

Записът е непълен.

Автор
Иън Сомърс
Заглавие
Дарба за един милион долара
Език
български
Категория
Художествена литература

Преводач
Емил Минчев

Издател
Изида
Година на издаване
2013

Брой страници
320
Подвързия
Мека

ISBN
9786197040111

Анотация
а пръв поглед седемнадесетгодишният Рос Бентли е обикновено момче от малък провинциален град — непопулярен, особен, без много приятели, работи в супермаркет и няма перспективи за бъдещето си. Той обаче е всичко друго, но не и „обикновен“. Известен е под псевдоним с клиповете си в YouTube, където, с маска на лицето, изпълнява невероятни каскади със скейтборд. За разлика от много други негови връстници той не жадува за слава и държи на своята анонимност. Невъзможните каскади, които Рос изпълнява, могат да бъдат направени само от човек, който може да мести неща с ума си… И всъщност именно това е неговата тайна, която не е споделял с никого, дори и с най-близките си: Той владее телекинеза.
Скоро обаче всичко ще се промени. Носещ се по течението на скучното ежедневие в малкото градче, където времето сякаш е спряло, Рос усеща, че това не е неговият път. Когато случайно разбира за състезание, наречено „Дарба за един милион долара“, издирващо хора със специални способности, той решава да участва и с парите, които спечели, да започне нов живот.
Но не всичко е такова, каквото изглежда, а пътят към наградата е трънлив и опасен. Рос се впуска в нещо стъписващо, каквото никога не е и сънувал. Уникално и неочаквано приключение.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

...

Сканирани страници