Лайза Клейпас
Езерото на мечтите

Записът е непълен.

Автор
Лайза Клейпас
Заглавие
Езерото на мечтите
Издателска поредица
Библиотека Любов и Съдба
Език
български

Преводач
Диана Райкова

Издател
Ергон
Година на издаване
2015

Носител
хартия
Брой страници
350
Подвързия
Мека


Анотация
Добре дошли във Фрайдей Харбър — приказно градче в тихоокенаския северозапад, където нещата не са съвсем такива, каквито изглеждат, и където истинската любов има призрачен шанс…
Вярвате ли в духове? Алекс Нолан е толкова горчиво-циничен, че останалите едва го понасят. Един от тримата братя, които наричат Фрайдей Харбър свой дом, той по нищо не прилича на Сам или Марк. Те всъщност вярват в любовта; те смятат, че рискът от болката си заслужава шанс за щастие. Но Алекс се бори със своите демони с помощта на бутилка уиски и живее в собствения си ад. И нищо чудно, че му се явява един призрак, който само той може да види. Нима Алекс най-накрая е преминал рага на лудостта?
Когато случайността сблъсква Зоуи Хофман с Алекс, всичките ? инстинкти крещят: „бягай!“. Дори самият Алекс ? казва същото. Двамата са като огън и лед, като светлина и сянка. Но понякога е достатъчен само един проблясък на светлина, за да прогони мрака. Зоуи има шанс да накара Алекс да погледне живота си с трезви очи и да осъзнае, че старите призраци могат да вдъхнат нов живот в една разбита душа, и че любовта не е лудост, а освобождение.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

...

Корици 2