Катя Милей
Морето на спокойствието

Автор
Катя Милей
Заглавие
Морето на спокойствието
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести

Преводач
Димитрия Петрова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2015
Редактор
Яна Иванова
Коректор
Гергана Димитрова
Оформление на корица
Милена Цветанова
Предпечатна подготовка
Тиара Букс

Издател
Тиара Букс
Град на издателя
София
Година на издаване
2015
Печатница
„Мултипринт“ ООД

Носител
хартия
Излязла от печат
06.10.2015
Формат
84/108/32
Брой страници
560
Подвързия
мека
Цена
17,99

ISBN
978-954-2969-51-8

Анотация
Зашеметяваща история за две самотни души, която ще ви остави без дъх.

„Аз живея в свят без магия или чудеса. Място, където няма ясновидци или върколаци, без ангели или супер момчета, които да те спасят. Място, където хората умират, музиката се разпада и животът е гаден. Толкова силно съм притисната към земята от тежестта на реалността, че понякога се питам как намирам сили да вървя.“
Бившата талантлива пианистка Настя Кашников иска две неща: да завърши гимназия без никой да разбере за миналото й и да накара момчето, което й отнема всичко — самоличността й, духа й, волята й за живот — да си плати. Историята на Джош Бенет не е тайна — всеки човек, който е обичал, му е отнет, докато навършва седемнайсет и никой не му е останал. Сега всичко, което желае Джош, е да бъде сам и хората му го позволяват, защото, когато името ти е синоним на смърт, всеки е готов да ти осигури личното пространство.
Всеки, с изключение на Настя — мистериозното ново момиче в училище, което започва да се появява и няма да си отиде, докато не проникне във всеки аспект от живота му. Но колкото повече той я опознава, в толкова по-голяма загадка се превръща тя. Докато връзката им укрепва и въпросите без отговор се трупат, Джош започва да се пита, дали някога ще научи тайните, които тя крие, и дали наистина иска да ги узнае.
„Морето на спокойствието“ е наситена, прочувствена и брилянтно поднесена история за едно самотно момче, емоционално крехко момиче и чудото на втория шанс.
Рекламни коментари
„Спиращо сърцето, емоционално пътешествие от първата до последната дума. Несъмнено любимата ми книга за тази година… а вероятно и за вечни времена.“
Колийн Хувър
бестселъров автор на Ню Йорк Таймс
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Katja Millay
The Sea of Tranquility (2012)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
...

Корици 2