Кристиян Иванов — Krischo
Фантазия

Записът е непълен. (няма)

Автор
Кристиян Иванов — Krischo
Заглавие
Фантазия
Тип
Стихосбирка
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българска литература
Жанр
Поезия, лирика
Теми
Любов
Редактор
Мария Петрова
Редакционна колегия
Мария Петрова
Художник
Кольо Станев
Технически редактор
Александър Иванов
Оформление
Александър Иванов
Издател
Krischo
Град на издателя
София
Година на издаване
2016
Носител
хартия
Брой страници
42
Информация за автора
Krischo стартира своята кариера на 13 октомври 2013 година, когато в интернет се появява текста. „Цинизъм“, който е една безсмислена простотия. По това време неговите текстчета са четени само от група приятели. Въпреки многото критики, които получава, Крисчо не се отказва и само 9 дни след дебюта си, той пуска новия си текст, който носи заглавието „Лев десен“. Въпросния текст е доста просташки и неговите съученици (осмокласници) бързо го запомнят и дори към днешната дата помнят фразата „Лев десен, хвани ме за кура бесен“. След това излиза и първото му забавно текстче „Знака“, в който има много яки рими. Въпреки че качва всичките си текстчета във vbox7, той докрая на годината не успява да си намери стабилна публика. Останалите текстчета, които успява да публикува през 2013 са: „Sex and Love“ и „Искам само теб“ (С Lily A). „На почивка“ (с Глорчето), Аз и ти (с Monsityy), „Тревица“ (с Шабан Хасан). „Истината“ (с Йосир Шарков), „Играта е в твоите ръце“ (с Momsityy, VenZy и Шабан Хасан), Песен за бТВ и „Живота“
В началото на 2014 година Крисчо заедно с още няколко момчета сформират музикална група, която решават да се казва „Black Dogs“. Поради тази причина спира да качва текстчета в Интернет и започва да пише песни за групата. Точно в деня на първата публична изява на групата, момчетата се отказват. Така на 20 април (Великден) Крисчо се завръща във vbox7 с две нови текстчета. „Приятели“ и „One-Ten“ (с EmSity). Малко след това той започва работа по първия му филм, който е по-идея на EmSity. Снимките продължават близо три месеца. През месец май той прави още един (последния) текст с Monsityy — „Цепим мрака“, който успява да събере около 200 прочитания, т.е най-четения му текст тогава. След него излиза „Селски живот“ — много забавно текстче, писано по времето на Black Dogs. След него той се концентрира изцяло върху създаването на филма, който е озаглавен „Бягство от смъртта“. Училището, в което учи тогава е основно и понеже това е последната му година там, той решава да посвети текста на някои от учителите. Успява да напише само две — за учетелката по Български език и литература и за тази по География. На 13 юни (последния му ден в това училище) е премиерата на филма, както и тържеството, което почти сам е подготвил. Той не успява да види и двете, защото се налага преди началото да замиме за София.
В последствие разбира, че няма да учи там, а в Перник, където записва „Застрахователно и осигурително дело“ в Професионална гимназия по икономика, където учи и в момента. Започвайки да учи в това училище, той решава, че трябва да концентрира изцяло вниманието си върху уроците. Точно заради това решава да спре с текстчетата още през лятото, без да знае, че още нищо не е започнало…
На 8 декември излиза дуетния му текст с Красимир Демирев — „Нощен живот“, с който високо вдига летвата. Вече качва в свой собствен сайт. Към днешна дата текста е прочетен над 200 000 пъти.
2015 е годината, в която Крисчо грабва сърцата на адски много хора и печели доста фенчета. На 20 февруари той публикува първия си роман „Изгубени момчета“, който се превръща в емблематичен за него. Отзивите са повече от добри, като се има предвид, че му е първия. Част 1 от сюжета е по напълно действиетелен случай, а втората част — по сън на младия автор. В него той описва случки, случили се по време на снимките на филма. Към днешната дата романът е изтеглен над 400 000 пъти. След този успех Крисчо става все по-уверен в себе си. През март излизат текстчетата „За моят брат“ и „Тя тръгна“, които са в пъти по-добри от предишните. И двете текстчета са посветени на двама от героите в „Изгубени момчета“. През месец април излизат текстчетата „Ние и той“, което е на социална тема, и „Вчера, днес и утре“. На 20 април излиза новелата му, или по-скоро разказа му „Знак от отвъдното“, който се оказва, че е по-добър от „Изгубени момчета“. През месец май го дава малко по-така. Текстчета 18+…нищо, че той самия съвсем наскоро е навършил 15. „Радо Сифона“, „Ученичка“, „Sorry, bro“ са част от тях. Юни месец излизат текстчетата „Ще ме гледаш с отворена уста“, „Никой“, „Ролите се разменят“ и „Образа в огледалото“. В края на месеца той завършва 9 клас и има нужда от малко почивка. През лятото той публикува само две текстчета. Юли е месецът на хумористичните текстчета — „Никва аванта“ и „Браточка“.
След лятната пауза, на 19 септември се завръща с текстчето „Бягам“, след което следват „Интрига“ и „Мой ред е“. Октомври е най-успешния му месец през 2015. Той написва едни от най-добрите си и силни текстчета като „…, а ти живей“, „Искам“, „Нашият свят“, „Матиран с пешка“и др. На 3 ноември излиза първия му сборник с текстчета, озаглавен „В един и същ филм“. В него той събира само любовни текстчета, сред които има едно, което към днешна дата все още не е публикувано. „Изоставен идиот“, „Липсваш ми“, " Boomerang" и „Самовлюбен“ са текстчетата, излезли през този месец. Декември месец започва с текстчето „Под ключ“ и продължава с „24/7“, „Мръсни сметки“, „Люто и солено“ и „Всяка нощ“.
2016 е най-успешната му година към този момент. Тя започва с текстчето „Ето“, а още на следващия ден излиза новия му роман — „Черна магия“, който се превръща в една от най-добрите му истории. С него той за втори път печели моралната награда „Принц на драмата“. Първия път е с „Изгубени момчета“. Крисчо получава страшно много похвали и печели още доста фенчета. Текстчетата, които седват са „Готино училище“, „Гадже за ден“, „Магазин“ и „Не знаех, че си такава“. През февруари качва само едно текстче, което написва с вече бившата си приятелка, която също се занимава с писане Mim. Текста се казва „Продадени чувства“. На 9 март излиза текста „На малки глътки“, с който печели надбреварата за любовна поезия. Три дни по-късно излиза забавното любовно текстче „С аромат на мента“, а на 30 март Крисчо пуска хитовия си текст „Момиче менте“. Април стартира с мръснте текстове „Над закона“ и „Нощ и ден“ и продължава с „Клетва“, „Остави ме“ и др. През май месец успява да публикува доста текстчета, едни от които са „Наказан“, „Прекия път“, „Отдаден“, „За теб“, „Не е лесно“ и „Не си ми интересна“. Юни месец също пуска много яки и добри текстчета. На 9 юни излиза и втория му сборник, който носи името „Фантазия“, в който се съдържат доста възбуждащи текстчета. „Мисля за теб“ и „Мръсни мисли“ са част от тях. През същия месец излизат и текстовете „Такъв като мен“, „Просто секс“, „Първа нощ“, „Квот, такова“ и др. На 1 юли стартира хитовата поредица на младия автор, която носи заглавието „Течение“. Тя безспорно е най-четения му проект досега. Всяка част успява да събере по 4-5млн прочитания. След публикуване на 50 част, Крисчо решава да превърне цялата история в роман. В следващите месеци е доста продуктивен. През август излизат много текстчета. „Аз съм Сатаната“, „Не си ми нужен“, „Ако“, „Ако знаеше“, „Ако си до мен“ и др. През м. септември излизат „Селянче“, „Не ми се ходи“, „Не, благодаря“, „Трудно ще е“ и „Ще видиш ти“. През октомври Крисчо празнува 3 години от публикуването на първото си текстче. „Един от тях“ и „Влюбен ли съм“ са част от текстчетата за този месец. През номерви и декември излизат също много яки тексчета.
2017 започва много успешно. Само за първия месец на новата година Крисчо успява да публикува почти 100 текстчета, което се равнява на много повече от тези, които е публикувал през 2013, 2014 и 2015 година. „Твойта кучка“ е текста, който се превръща в тотален хит. Другите успешни текстчета през януари са „Дъжд в очите“, „Като мен“, „Всичко твое“, „Все ми е пет“ „Лъжи“, „Нещо 18+“, „Все още“, „Ще те върна“ и много други. В началото на месец февруари се появява първата авторска песен на Крисчо — Тъжно е, а ден след това и втората, която носи заглавието „Няма недей“. Текстчетата през този месец не са много, но безспорно най-успешният е „Мило мое“, качен на 18 февруари. Към края на месеца излиза и третата му песен — Чичо Доктор. През месец март излизат много добри текстчета, сред които са „По мойта свирка“, „Изгубен живот“, „Нощ и две“, „Лиги“, „Само мен“, „Бройка 916“ и др. Към края на месеца излиза четвъртата му песен, която носи заглавието „Кучка“. Месец април започва с текстчето „Просто изчезни“, след което следва нещо на английски — „The surprise“ — текст, който е възприет много добре от чуждестранните фенове на младия автор. Други успешни текстчета са „Голо бейби“, „Кажи“, „Не спирам“ и др. Месец май започва със силното текстче „Години наред“, последвано от „Пробвай ме“, „Златна рибка“, „Ай стига“ и други. На 19 май той не очаквано слага край на най-успешния му проект — „Течение“
Съдържание
1. Ако си до мен
2. Близо до мен
3. Ако
4. Продадени чувства
5. На малки глътки
6. На кино
7. Мисля за теб
8. Фантазия
9. Мръсни мисли
10. Идеално меню
11. Когато те няма
12. Защото си ти
13. Ще видиш ти
14. Много кинти
15. OFFLINE
16 Обичам те
17. Ти си…
18. Чакам си дозата
19.Отдалече ми личи
Въведено от
PepiMax3
Създадено на
Обновено на
Промени

Корици 2