Даниел Стийл
Втори шанс

Записът е непълен.

Автор
Даниел Стийл
Заглавие
Втори шанс
Език
български
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Любовни романи и повести

Преводач
Цвета Генчева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2012
Редактор
Мариела Янакиева
Оформление
"Megachrom"
Компютърна обработка
Десислава Петкова

Издател
„Бард“
Град на издателя
София
Година на издаване
2012
Печатница
„Полиграфюг“ АД — Хасково

Формат
84/108/32
Брой страници
240
Цена
12,99

ISBN
978-954-655-302-7

Анотация
Главната редакторка на най-популярното модно списание в Ню Йорк Фиона Монахан води пленителен и екзотичен живот. Гардеробите й са пълни с дрехи, у дома я чака английският булдог сър Уинстън, който хърка денонощно и споделя леглото й, а в домакинството разчита на помощта на иконом, който обича да се облича в ламе и да носи обувките й. Фиона е доволна от живота си, докато в един зноен юнски ден в кабинета й влиза Джон Андерсън.
След изключително приятна вечеря тя импулсивно го кани в Париж на ревютата на висшата мода. В най-романтичния град на света Фиона го допуска в сърцето си. Джон Андерсън, вдовец с две дъщери, е нейна пълна противоположност. Колкото тя е ексцентрична, толкова той е консервативен, същевременно е очарован от света на дизайнерите, анорексичните манекенки и своенравните икономи. Няколко седмици след като се връщат в Ню Йорк, той се сприятелява със сър Уинстън, а на Фиона й се налага да направи място за дрехите му.
Много скоро обаче нещата се преобръщат.
Даниел Стийл разкрива чувствата и живота на хора, отдадени на кариерата, докато обичат и се смеят, докато се борят и оцеляват. Предава по забележителен начин привличането и предизвикателствата на настъпващите промени, надеждата, която нахлува, когато се осмелим да започнем живота си отново.

Въведено от
egesihora
Създадено на
Обновено на

...

Сканирани страници