Димана Атанасова
Rемпатия

Автор
Димана Атанасова
Заглавие
Rемпатия
Алтернативно заглавие
Ремпатия
Авторска серия
Сенките на Атлантида №2
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българско фентъзи
Жанр
митологично фентъзи

Редактор
Весела Люцканова
Художник
Piotr Gajda
Оформление на корица
Рубен Лазарев

Издател
Весела Люцканова
Град на издателя
София
Година на издаване
2014
Печатница
Полиграфюг АД

Носител
хартия
Печатни коли
18
Формат
84×108/32
Брой страници
287
Подвързия
мека
Цена
13.00 лв.

ISBN
978-954-311-130-5
УДК
886.7-312.9

Анотация
Минала е година , откакто Даш попада в Атлантида . Година , откакто среща сродна душа в лицето на наемния убиец Меро — и става свидетел на смъртта му . Година , откакто катаклизъм я изхвърля заедно с Рафаел , обратно на брега не Пенгуин … Година на борба с апатията и със света , рушащ се пред очите й .
Но вече веднъж надзърнала отвъд познатата реалност , връщане назад няма . А Атлантида я зове отново … Една от Дъщерите на Греха и умиращата й Сирена предлагат сделка , която Даш не може да откаже . А дълбоко в океана Атлантида тъне в кървав хаос . Събитията са претърпели ужасяващ обрат , а в пъзела на набъбващата революция липсва само едно парче … и Даш е единствената , която може да помогне за откриването му .
Информация за автора
Димана Атанасова — младото лице на българското фентъзи

„Междусъния“ е първата част от трилогията и дебютен роман на 18-годишната Димана Атанасова. „Междусъния“ е издадена на 12 юли 2013 година, а продължението предстои да излезе през юли месец 2014 година. Самият автор определя трилогията си като нестандартно българско фентъзи, в което фантастичните елементи се преплитат с психология, крими и трилър.

Авторът Димана Атанасова в момента е на 19 години и следва психология в университета в Глазгоу. С писане се занимава от 15-годишна, като един от разказите й печели второ място в националния конкурс „Най-добър разказ 2012“, а „Междусъния“ пише на 16 години.

Въведено от
WizardBGR
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Библиотеки
Промени
Чужди рафтове
...

Корици 2