Симеон Бонев
Акваристиката преди и сега

Записът е непълен. (в процес на обработка)

Автор
Симеон Бонев
Заглавие
Акваристиката преди и сега
Подзаглавие
Любителско и Професионално отглеждане на Рибки
Националност
Българска
Език
Български
Поредност на изданието
1
Категория
Развлечения и свободно време
Теми
хоби, домашни любимци, рибки, аквариуми

Съставител
Симеон Бонев

Година на издаване
2015

Носител
хартия
Формат
170×220
Брой страници
90
Подвързия
мека
Цена
15.50 лв
С илюстрации
да


Анотация
Поставката за аквариум, наричана още шкаф или стойка за аквариум, е нещо, което много начинаещи акваристи могат да сметнат за излишно, но всъщност, това е една много удобна вещ и чудесна инвестиция в случай, че искате да се занимавате сериозно с отглеждането на рибки у дома.
Шкафът за аквариум служи не само като здрава и надеждна стойка, но и като чудесно място, в което по чист и подреден начин да съхранявате всичко останало, свързано с поддръжката на аквариума и отглежданите в него рибки. В шкафа за аквариум можете да поставите, например, външния филтър, ако използвате такъв, и всякакво друго оборудване, от което се нуждае вашия аквариум, а също и неизползвани или ротационни декорации, храна за рибките, препарати за поддръжката на здравословна среда в аквариума и всякакви други полезни неща и аксесоари, свързани по някакъв начин с живота на вашите рибки.
Поставките за аквариум са изработени от здрави материали, предназначени да издържат тежестта на аквариума. С тях можете да сте спокойни, че аквариумът ви се намира върху безопасна повърхност и няма риск да се счупи или пък да нарани и повреди някоя друга ваша мебел в случай, че бъде поставен върху нея.
На пазара се предлагат най-различни видове поставки за аквариуми. Те се различават по цвят, размери, дизайн и съответно — цена. Особено важно при избор на поставка са точните размерите на аквариума, за които е подходяща съответната стойка. Някои модели могат да се изработят също и по индивидуално зададени от параметри.
Ако ви предстои закупуване на аквариум, можете да го направите и във вградена комбинация със стойката. Макар и да излиза малко по-високо като цена, това ви гарантира уникален дизайн и допълнителни екстри като например: впечатляващо LED осветление, нагревател, външен филтър, помпа и т.н. — неща, които така или иначе ще ви предстои да закупите с цел да оборудвате своя аквариум с всичко необходимо за здравословния живот на рибките, които ще отглеждате в него.
В книгата ни сме се постарали да съберем множество качествено изработени и приятни като дизайн поставки за аквариуми, сред които лесно да можете да изберете тази, която е най-подходяща за вас.
Съдържание
1. Пролог
2. Изкуството на декорациите
2.1 Поставки за Аквариуми
2.2 Растения за Аквариуми
2.3. Осветление за Аквариуми
3. Оборудване за Аквариуми
3.1. Филтриращи системи за вода
3.2 Външни филтри
3.3 Вътршни филтри
3.4 Нагреватели за вода
4. Видове Аквариуми
4.1 Базови Аквариуми
4.2 Морски Аквариуми
4.3 Нано Аквариуми
5. Грижа за домашните рибки
5.1 Препарати за Аквариуми
5.2 Храни за Рибки
6. Как да създадем собствен Аквариум
7. Епилог

Въведено от
kalinap
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Лични сайтове
...

Корици 2