Даниел Стийл
Чарлс Стрийт 44

Автор
Даниел Стийл
Заглавие
Чарлс Стрийт 44
Тип
Роман
Националност
Американска
Език
български
Поредност на изданието
Първо
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Ивайла Божанова
Език, от който е преведено
Английски
Година на превод
2012
Редактор
Валя Иванова
Оформление на корица
„Megachrom“
Компютърна обработка
ИК „Бард“ ООД, Десислава Петкова
Издател
ИК „Бард“ ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2013
Адрес на издателя
жк „Яворов“, бл. 12-А, вх. II
Печатница
Полиграфюг АД, Хасково
Носител
хартия
Формат
84/108/32
Брой страници
302
Подвързия
Мека
Цена
13,99
ISBN
978-954-655-375-1
Анотация
Вълшебни промени настъпват в блестящия нов роман на Даниел Стийл: непознати стават съквартиранти, после — приятели, след това — семейство в къща от началото на века в Уест Вилидж, Манхатън.
В хода на една необичайна и незабравима година домът на Чарлс Стрийт 44 се изпълва със смях, тревоги, но и надежда. Под перото на майсторката на повествованието Даниел Стийл къщата се превръща в място, което не ви се иска да напуснете…
Домът на Чарлс Стрийт 44
Да, има проблеми с водопровода и се стига до наводнения, част от мебелите са купени от разпродажба в магазини втора употреба, но на Чарлс Стрийт 44 е върнат първоначалният му блясък, нищо че една любовна връзка се разпада.
Франческа Теър току-що се е разделила с приятеля си — адвоката Тод, и е отчаяна. Тя е собственик на неутвърдила се още художествена галерия и внезапно останала единствен платец на ипотеката на къщата си в Гринуич. Пуска обява за наематели и съвсем скоро домът й се превръща в съвършено нов свят.
Първо се появява Айлийн — наскоро завършила образованието си в Ел Ей и започнала работа като учителка в Ню Йорк. Следва Крис — млад баща, натоварен с бремето на проблемна бивша съпруга, който е изправен пред предизвикателството да се грижи за седемгодишния си син. Последната наемателка е Марая — известна авторка на готварски книги, готова да започне нова глава от живота си след смъртта на своя съпруг.

Нещата в галерията постепенно потръгват, а Тод си намира нова приятелка и Франческа открива, че случайно подбраните й наематели са се превърнали в най-важните хора в живота й.

Съквартирантите се сближават, къщата ухае на невероятните блюда на Марая, но има и тежки моменти в безоблачното съществувание. Наивната Айлийн не може да преодолее пристрастеността си да търси запознанства чрез интернет, битката на Крис за попечителство над сина му се оказва извънредно тежка, а Марая е изправена пред избор, който ще я отведе в непознати води. Самата Франческа ще направи нещо, което не е смятала за възможно: ще отвори сърцето си отново.
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Чужди рафтове

Корици 2