Триша Рейбърн
Сирена

Автор
Триша Рейбърн
Заглавие
Сирена
Авторска серия
Сирена №1
Тип
Роман
Националност
Американска
Език
български
Поредност на изданието
Първо
Категория
Любовни романи и повести

Преводач
Анелия Янева
Език, от който е преведено
Английски
Редактор
Боряна Стоянова
Коректор
Таня Симеонова

Издател
Егмонт България
Град на издателя
София
Година на издаване
2011
Адрес на издателя
ул. „Христо Белчев“ 21
Печатница
„Инвестпрес“ АД, София

Носител
хартия
Брой страници
352
Подвързия
Мека
Цена
9,90

ISBN
978-954-27-0595-6

Анотация
Смъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.
За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и повечето време да са с братята Кармайкъл. Това лято Ванеса е решена да добие поне малко от смелостта на по-голямата си сестра и най-после да преодолее своя страх от океана, а защо не и да превърне приятелството си със Саймън Кармайкъл в нещо повече.
Но когато вечерта след един семеен скандал Джъстин отива да скочи от върха на опасна скала, а на следващата сутрин тялото й е открито, изхвърлено на брега, Ванеса отказва да приеме, че това е самоубийство или нещастен случай. Съмненията й се затвърждават, когато открива, че сестра й е криела тайни от нея и от семейството, а гаджето й Кейлъб Кармайкъл е изчезнал мистериозно. Внезапно крайбрежното градче е поразено от серия зловещи инциденти, всеки от които по някакъв начин е свързан с океана. Близо до водата последователно са открити телата на няколко удавени мъже, на чиито лица са застинали широки предсмъртни усмивки.
Ванеса и Саймън се заемат да разберат дали тази тайнствена поредица от смъртни случаи има нещо общо с Джъстин и Кейлъб. Но дали разкритията им няма да поставят край на зараждащите се чувства между двамата и да преобърнат живота на Ванеса завинаги?

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Чужди рафтове
...

Корици 2