Майкъл Роуботъм
На живот и смърт

Автор
Майкъл Роуботъм
Заглавие
На живот и смърт
Език
български
Категория
Трилър
Жанр
трилър

Преводач
Цветомира Панчева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2015
Редактор
Василка Шишкова
Отговорен редактор
Боряна Стоянова
Художник
Радослав Донев
Коректор
Правда Василева
Компютърна обработка
Мая Яначкова

Издател
СофтПрес ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2015
Печатница
Фоли Арт ООД

Носител
хартия
Печатни коли
27
Формат
60/84/16
Брой страници
432
Подвързия
Мека
Цена
17,00

ISBN
978-619-151-249-2

Анотация
Десет години без един ден са изминали, откакто Оуди Палмър е осъден за кражбата на седем милиона долара, по време на която умират четирима души. Десетилетие по-късно парите все още не са открити. Всеки е убеден, че Оуди знае местонахождението на милионите, всеки смята, че може да го накара да проговори. По лесния или по трудния начин. Годините, прекарани зад решетките, са истински ад, но краят им е близо — само ден остава до изтичането на присъдата.
В нощта преди освобождаването си Оуди обаче изненадващо бяга от затвора, за да изпълни едно обещание, дадено преди десет години. Сега по петите му са ФБР, единственият му приятел от затвора и шерифът, който го е заловил и прострелял по време на обира. Но Оуди не бяга, за да спаси себе си. Впуснал се е в шеметна надпревара с времето, която не може да спечели… или напротив?
„На живот и смърт“ е не просто история за бягство от затвора, а спиращ дъха разказ за изтерзан мъж, който държи на думата си и изпълнява обещанията си на всяка цена и въпреки всичко.
Информация за автора
Майкъл Роуботъм е сред най-популярните автори на психотрилъри в света. Бившият разследващ журналист е превеждан на 24 езика и е двукратен носител на наградата „Heд Кели“ за криминална книга на годината.

Въведено от
egesihora
Създадено на
Обновено на

...

Корици 2