Робърт Монро
Пътуване извън тялото • част 3

Автор
Робърт Монро
Заглавие
Пътуване извън тялото
Заглавие на том
част 3
Подзаглавие
Безкрайно пътуване
Издателска поредица
Библиотека „Вечност“ №10
Националност
американска
Език
български
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание
Преводач
Светла Хайтова-Ифандиева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
1992
Съставител
Веселин Гуторанов
Предпечатна подготовка
Иглика Богоева
Издател
„Гуторанов и син“
Град на издателя
София
Година на издаване
1994
Адрес на издателя
ул. Добромирка 7
Печатница
„Полипринт“ АД, Враца
Носител
хартия
Печатни коли
16
Формат
60/84/16
Брой страници
256
Подвързия
мека
Цена
79,00
Анотация
През 1958 г. един преуспяващ бизнесмен на име Робърт Монро открива преживявания, които променят основно живота му. Монро установява, че може да напуска физическото си тяло, за да пътува чрез „второ тяло“ до места, доста отдалечени от материалната и духовната действителност на неговия живот. Той започва да обитава място, необвързано с живота и смъртта.
Тези свои преживявания Монро описа в два епохални бестселъра — „Пътуване извън тялото“ и „Далечни пътувания“. Сега в „Безкрайно пътуване“ той ни води доста по-далече, отколкото бихме могли да си представим.
„Безкрайно пътуване“ чертае картата на областта, която е от „другата страна на ръба“, „извън границите на материалния свят“. Това е „междинната магистрала“ („Интерстейт“), пътят, който ни се разкрива, след като напуснем физическия си живот, с неговите входни и изходни точки, указателни знаци и мъглявини. Монро ни разкрива как сам е намерил пътя и е пътувал по него, разкривайки причината за тази пионерска експедиция. Това пътуване разбулва основни истини за значението и целта на живота и онова, което се намира оттатък.
Робърт Монро е основателят на института „Монро“ — образователна и изследователска организация, която не носи печалби и е посветена на проучването на практическите методи за ускорено обучение чрез развити форми на съзнанието. Той живее в подножието на планината Блу Ридж в щата Вирджиния.
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Корици 2