Робърт Монро
Пътуване извън тялото • част 1

Автор
Робърт Монро
Заглавие
Пътуване извън тялото
Заглавие на том
част 1
Издателска поредица
Библиотека „Вечност“ №4
Националност
американска
Език
български
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание
Преводач
Светла Хайтова-Ифандиева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
1992
Съставител
Веселин Гуторанов
Редактор
Веселин Гуторанов
Предпечатна подготовка
Иглика Богоева
Издател
„Гуторанов и син“
Град на издателя
София
Година на издаване
1992
Адрес на издателя
ул. Добромирка 7
Печат
ДФ „Ловеч-принт“
Носител
хартия
Печатни коли
18
Формат
60×84/16
Брой страници
288
Подвързия
мека
Цена
24,91
ISBN
954-507-015-3
Анотация
Книга четвърта от библиотека „Вечност“ представя едно твърде рядко произведение. То е съставено от стотици описания на отделяне от тялото. Редица теологически, философски и чисто практически проучвания през всички векове са се опитвали да дадат обяснение на това изключително човешко преживяване, по време на което духът съществува независимо от физическото тяло във времето и пространството.
Нито едно от заключенията на тези проучвания обаче не се е базирало на собствен опит. Робърт Монро открива случайно способността да се отделя от тялото си и неговите пътешествия приличат на истинско приключение в един загадъчен свят. Нещо повече, с присъщата на репортера точност (по професия авторът е журналист и бизнесмен) той дава възможност на всеки да навлезе в техниката на това странно явление. Но с уговорката… тя е опасна.
Редица съвременни схващания за отвъдното и психическото търпят корекции в труда на Робърт Монро. Заключенията на американския автор в много случаи се оказват далеч по-авангардни от теории като фройдистката, например.
В същото време ще можете да откриете и познати детайли от преживявания на други хора, престъпили прага на непознатото. Те се основават на една обективна и неподлежаща на съмнение реалност — съществуването на живот извън физическата какавида.
Горещо ви препоръчвам тази книга. Уверявам ви, че тя не прилича на нищо, което сте чели досега.
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Корици 2